Mijn favoriete HOME items van CASA!

Mijn favoriete HOME items van CASA!

CASA is een geweldige winkel als je dol bent op leuke woonaccessoires. De winkel heeft heel veel leuke producten en de prijzen zijn ook aantrekkelijk. Ik zie regelmatig leuke items in de webshop en dan kan ik alleen maar balen dat wij helaas geen winkel in de buurt hebben zitten

Ik besloot weer even een kijkje te nemen in de webshop en ik zag zoveel leuke items dat ik ze maar even weer bij elkaar heb gezet. Ik hoop in de toekomst dat CASA alles gaat versturen, je kunt nu namelijk wel grote meubels via de webshop bestellen maa kleine decoratie en dingetjes moet je toch echt op halen in de winkels zelf. Benieuwd naar maar favoriete items? Kijk mee!


 1. Deurmat 2. Loungestoel 3. Poef 4. Deurmat 5. Tas 6. Poef 7. Kapstok 8. Vogelhuisje 9. Tuinbank

Zoals je wel kunt zien heb ik duidelijk een grote liefde voor hout en rotan. CASA heeft veel leuke meubels voor in huis waaronder de lounge stoel die ook ideaal is als heerlijke stoel voor buiten. Of wat dacht je van die prachtige tuinbank, die is toch super mooi! Ik vind ook dat CASA super veel leuke deurmatten heeft, de ronde variant en de smalle langwerpige met tijgerpint is echt leuk!


Wat vind jij van mijn favorieten?
Ben je bekend met CASA Shop?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

5 Reacties

 1. Dina
  18 juni 2019 / 10:11

  Wat een leuke items allemaal. De lounge stoel vind ik heel tof!

  • Laura Louise
   Auteur
   18 juni 2019 / 10:12

   Leuk is die he 😀

 2. 16 juni 2019 / 21:31

  Wat een gave items zeg! Ziet er goed uit, hier heb ik weer toffe inspiratie van opgedaan

 3. 15 juni 2019 / 07:56

  Hele leuke items! Vooral die poef en de stoel vind ik geweldig.

 4. 15 juni 2019 / 07:14

  Wat een toffe items, zeg! Vooral die poef vind ik geweldig, maar de deurmat is ook echt heel leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram