Mijn favoriete high end make-up 2015

Mijn favoriete high end make-up 2015

Het afgelopen jaar waren mijn ogen vaak gericht op luxere make-up merken. Ik merkte namelijk dat ik qua foundation een stuk beter uit kwam qua kleuren dan budget merken en ook mijn zwak voor mooie verpakkingen speelde een grote rol.

In dit artikel wil ik je dan ook mijn favoriete make-up producten laten zien in de categorie high-end. Wie weet haal jij er nog wat inspiratie uit voor je volgende aankoop. Kijk mee!

Parfum | Yves Saint Laurent – Black Opium

Als ik één geur mag kiezen die dit jaar echt mijn hartje heeft gestolen dan is het wel Black Opium van Yves Saint Laurent. Ik heb hem nog helemaal niet zo heel lang maar deze geur is echt mijn favoriet. Hij stond al een hele poos op mijn wishlist en begin november deed ik hem aan mijzelf cadeau! 
fav2

Foundation | Chanel Vitalumiêre Aqua & Lancôme Teint Miracle

Allebei deze foundations heb ik al vaker laten zien op mijn blog. Ze zijn grote favorieten van mij en gebruik ik dan ook graag. Vooral de foundation van Chanel is perfect voor in het voorjaar en de zomer en de Teint Miracle van Lancôme het hele jaar door. Ze zijn allebei zuinig in gebruik, je hebt namelijk maar een klein beetje nodig voor het beste resultaat. Allebei zijn ze bijna op maar ik schaf ze zeker weer opnieuw aan! Ook opzoek naar een foundation die perfect bij je huid past? Ik raad je echt aan om je te laten adviseren in een parfumerie! fav3

Blushes/Highlighter | NARS Orgasm, Chanel Les Beiges Marinière, MAC Please Yourself, MAC Cinderella Coupe D’Chic

Ik vond het een lastige keuze om mijn favoriete blush uit te kiezen. Vandaar dat ik er meer heb gekozen. Op nummer 1 staat bij mij de Nars Orgasm, deze blush kocht ik in Londen en behoort dat mijn eerste NARS aankoop. Ik vind het een fantastisch merk en kan ook niet wachten opnieuw voor deze counter te staan!  De MAC LE collectie Cinderella vond ik dit jaar toch wel mijn favoriet. Ik heb een aantal product maar de mooie highlighter Coupe D’Chic is echt een pareltje!

fav4

fav5

Lipsticks | MAC Velvet Teddy, MAC Mehr, MAC FAUX  

Qua lipsticks ben ik helemaal in de MAC wereld. Ik merk namelijk dat ik iedere keer als ik een lipstick uitkies toch voor een MAC lipstick ga. Ook dit jaar heb ik er weer een aantal aan mijn collectie mogen toevoegen waar ik heel blij mee ben. Toch zijn er een paar uitblinkers die mijn favoriet zijn en dat zijn deze matte lipsticks in neutrale, roze/nude kleuren!
fav6

fav1

Heb jij ook een favoriet high-end make-up product?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

19 Reacties

 1. 13 januari 2016 / 17:16

  Hele mooie producten heb je verzameld! Mijn favoriete high end product (nummer 1) is mijn lipstick van Yves Saint Laurant in Pink in Paris

 2. Catho
  31 december 2015 / 21:50

  Oeh daar zitten een aantal pareltjes tussen, vooral die Cinderella blush is prachtig!
  Fijne jaarwisseling en ik wens je een mooi 2016 toe, waarin ik jouw blog zéker blijf volgen 🙂
  Liefs Catho

  • 2 januari 2016 / 17:00

   Ah dankjewel, super leuk om te horen! Jij ook een heel fijn 2016 😀

 3. 31 december 2015 / 18:52

  Super leuke producten die. Ik ben erg benieuwd naar die foundation van Chanel. Ik wil hem al zolang eens proberen 🙂

 4. 31 december 2015 / 16:40

  Wauw prachtige favorieten, leuk voor te zien 🙂
  X

 5. 31 december 2015 / 15:25

  Heerlijke producten! Qua MAC lipsticks zijn bij mij Faux, Mehr, Twig en Spirit favoriet en ook Velvet Teddy draag ik graag. Qua highlighter Soft & Gentle van MAC. Foundation van Yves Saint Laurent uit de Touché Eclat collectie. Prachtige producten allemaal :-)!

  • 31 december 2015 / 18:37

   Haha jaa dat heb ik ook altijd als ik bij andere mooie blushes zie, krijg ik direct de neiging het te kopen 😛

 6. 31 december 2015 / 13:28

  Black Opium vind ik ook echt een van de beste dit jaar! -x-

 7. 31 december 2015 / 13:24

  Prachtige producten heb je. Ik heb Black Opium deze week binnenkregen , ben er zo blij mee!

 8. 31 december 2015 / 12:46

  prachtige producten en die parfum is sowieso ook mijn topper! Vanavond doe ik deze weer op! liefs

 9. 31 december 2015 / 12:44

  Leuk om te zien dat wij een zelfde favoriet hebben, namelijk de Chanel Vitalumiêre Aqua <3

 10. 31 december 2015 / 12:42

  Wauw, je hebt echt mooie favorieten uitgekozen. Fijne jaarwisseling!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram