Mijn favoriete herfst items van Zalando + 10% korting!

Mijn favoriete herfst items van Zalando + 10% korting!

Het is weer zover, de kalender geeft aan dat we officieel in de herfst zijn beland. Tijd om plannen te maken en je kledingcollectie aan te passen voor het najaar en de koude regenachtige dagen.

Nu heb ik al vaker verteld dat ik qua fashion het najaar helemaal geweldig vind, de winkels en de webshops komen dan weer met items die mij stuk voor stuk aanspreken. Zo ook Zalando, ik kwam daar een aantal items tegen die mij heel erg aanspreken en die heel goed passen bij het najaar. Benieuwd wat mijn favorieten zijn? Kijk mee!


zalando3

Op zich ben ik qua fashion altijd een beetje safe. Ik hou van neutrale tinten zonder al teveel poespas, maar toch wel stijlvol en aangekleed met een enkele opvallende touch, zoals bijvoorbeeld een accessoire of een knallende lipstick. Een grote favoriet uit bovenstaand lijstje is toch wel de heerlijke jas van Even & Odd, natuurlijk van nep bont en volgens mij heerlijk om tijdens een koude fietstocht in weg te kruipen. Ook heb ik twee paar geweldige sneakers uitgezocht, en dat terwijl ik eerder een meisje was dat een hekel had aan sneakers. Ik moet nu toch toegeven dat ze ideaal zijn, ze lopen heerlijk en zijn tegenwoordig zo stijlvol. Love it!

Op het moment dat ik dit typ regent het buiten en vind ik het heerlijk om lekker online te snuffelen en te shoppen. Een groot voordeel aan online shoppen is dat je altijd leuke kortingen kunt vinden op sites zoals Acties.nl om zo je bestelling nog aantrekkelijker te maken. Zo krijg je op dit moment vanwege het 5-jarig jubileum van Zalando twee dagen lang een feestelijke korting van 10% op alles uit de webshop.

zalando2

Heb jij je garderobe al klaar voor het najaar?
Wat vind jij van deze items?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

9 Reacties

 1. 24 september 2015 / 17:53

  Wat een mooie items! Mijn garderobe is nog lang niet compleet, dus de korting bij Zalando zal zeker van pas komen

 2. 24 september 2015 / 14:15

  Mooie items, die schoenen en tas zijn heel erg leuk!

 3. chucky1012
  24 september 2015 / 10:18

  Zeer leuke items.
  De bag en shoes zijn mijn favorieten.

 4. 24 september 2015 / 09:49

  Ah dat bondjasje, heerlijk! Even & Odd heeft zoveel leuks!

 5. 24 september 2015 / 09:21

  Dikke YAY voor die jas, want die staat ook op mijn Zalando wishlist op mijn blog! 😀

 6. 24 september 2015 / 07:23

  Ohhh neeeee, mijn garderobe is nog lang niet klaar! Leuk om een kortingscode te zien, die komt misschien nog wel goed van pas :-)!

 7. 24 september 2015 / 06:56

  Wat een hoop fijne items! Vooral de furr jas van Even & Odd vind ik heel tof en ideaal voor de koude herst/winter dagen! En shoppen met korting is altijd leuker <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram