Mijn favoriete haarproducten! ♥

Mijn favoriete haarproducten! ♥

Als het gaat om mijn haar dan gebruik ik echt ontzettend weinig producten. Ik weet niet waardoor het komt maar zodra er teveel troepjes in zit merk ik dat mijn humeur heel snel achteruit gaat omdat het vies aanvoelt…

Ook heb ik gemerkt hoe minder je met je haar doet, hoe gezonder en beter het is. Ik was daarom mijn haar slechts 1x in de week gebruik maar een paar producten om het een beetje in vorm te houden. Benieuwd? Kijk mee!

haar1Batiste Droogshampoo

De producten waar ik u tegen zeg zijn de droogshampoos van Batiste. Ik heb er altijd wel 2 op voorraad liggen zodat ik er nooit zonder zit. Zoals ik namelijk al in het begin vertelde was ik mijn haar maar 1x in de week. Mochten er dagen zijn dat het toch iets vettig eruit zien dan komt de droogshampoo goed van pas maar de grootste reden dat ik droogshampoo gebruik is toch dat het haar er wat stugger door wordt en daardoor kan ik veel mooier en beter een mooie knot maken of volume.

Wat ik zelf heel handig vind zijn de mini’s die tegenwoordig verkrijgbaar zijn. De verpakking is al heel erg vrolijk maar nu kan je ze ook gemakkelijk meenemen. Zelf heb ik geen echte favoriet omdat ik ze allemaal vrolijk en fijn vind en de geur die eraan zit is ook nog is lekker. Ideaal ook voor het festival seizoen die er weer aan zit te komen!

haar2

Dove Regenerate Repair | LUSH Shampoo Bar Godiva

Op dit moment gebruik ik 2 shampoo producten waar ik mee afwissel. De bekende Shampoo bar in de variant Godiva van de LUSH die je hieronder in het blikje ziet. En de nieuwe variant van Dove de Regenerate Repair lijn. Godiva ziet er een beetje raar uit maar hij begint nu echt op te raken. Deze shampoo bar van LUSH is voor mij een echte ontdekking die ik zeker opnieuw ga aanschaffen.

De producten die ik ook super fijn vind en nieuw zijn van Dove is de shampoo en conditioner van Dove. Deze is speciaal voor haar dat beschadigd is en wel een boost kan gebruiken. De producten bevatten rode algen en keratine compleet wat het haar een enorme boost geeft en gezonder maakt. Mocht je veel gebruik maken van stylingtools dan is deze variant zeker weten de moeite waard is te proberen en als je dat wilt moet jebinnenkort meedoen aan een toffe winactie, ik mag namelijk 5 meiden blij maken met deze producten!!

haar3

Tangle Teezer

Als laatste het product wat ik al een behoorlijk lange tijd iedere dag weer gebruik is de bekende Tangle Teezer. Ik ontving een aantal jaren terug deze borstel om te proberen voor mijn blog maar ben sindsdien niet anders meer gaan gebruiken. Om door nat haar en klitten te komen is dit echt de ideale oplossing. Tegenwoordig heb je ook veel betaalbare dupes die volgens mij net zo goed werken als het origineel. Daarnaast vind ik hem ook fijn om mee te namen als ik bijvoorbeeld naar mijn vriend ga of op vakantie.

haar4

Heb jij een favoriet haarproduct?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

18 Reacties

 1. 27 april 2016 / 10:43

  Ik ben erg benieuwd naar de shampoo bar van Lush. Nu gebruik ik Big van Lush en daar ben ik ook erg over te spreken!

 2. Arinka
  25 april 2016 / 18:51

  Die tangle teezer is ook mij favoriet! Die lush shampoo is oo intressant, die komt op mijn wishlist!

 3. 24 april 2016 / 15:52

  Leuke producten gebruik je, een aantal ervan gebruik ik ook! Toevallig heb ik komende week daar een artikel over ingepland staan dan zul je de overeenkomsten zien 🙂 De tangle teezer is inderdaad echt top, ook mijn favoriet!

 4. 24 april 2016 / 12:04

  Leuk om te lezen! Ik vind de droogshampoo van Batiste ook fijn, maar ik ga de laatste tijd voor die van Herbal Essences omdat die toch wel 2,- goedkoper is. En dan weet ik als student snel genoeg welke ik neem haha!

 5. 24 april 2016 / 11:46

  Ik ben dol op de droogshampoos van Batiste. Ik vind vooral die roze variant heel fijn. Mijn favoriete haarproduct? Ik denk toch echt wel Adrélon Verrassend Volume. Het geeft mijn haar zoveel meer volume en maakt mijn haar lekker zacht. 🙂 De Tangle Teezer moet ik ook eens aanschaffen, hij lijkt mij fijn en compact.
  liefs

 6. 23 april 2016 / 13:46

  Leuke producten! De tangle teezer en batiste droogshampoo zijn ook twee van mijn favorieten!
  Liefs,
  Yara

 7. 21 april 2016 / 10:40

  Ik heb een gevoelige hoofdhuid en heb 1 shampoo waar ik het minst op reageer ontdekt van Gliss Kur, ik gebruik ook vrij weinig andere producten ivm mijn gevoelige scalp, ik ben saai wat dat betreft 😉 Ik ben wel benieuwd naar de zeep van lush.

 8. 21 april 2016 / 10:23

  De droogshampoo van Batiste vind ik ook de beste. En zonder Tangle Teezer kan ik niet meer.

 9. 21 april 2016 / 10:10

  Ik ben ook dol op mijn TangleTeezer borstel! Wat ik vaak hoor over de shampoo bars van Lush, is dat je daarna echt een crèmespoeling nodig hebt, omdat het je haar wat droog/stug laat voelen. Daarom heb ik die nog nooit geprobeerd, maar ik ben er best benieuwd naar!

 10. 21 april 2016 / 09:26

  De tangle teezer is echt een life saver en ook zo makkelijk schoon te maken met een tandenborstel en wat shampoo, haha!

 11. 21 april 2016 / 08:05

  Dove is echt heerlijk! Stelt me nooit teleur! Batiste moet ik nog proberen, oeps.

 12. 21 april 2016 / 07:53

  Ik heb nog steeds geen tangle teezer aangeschaft, schandalig. Ik moet er echt even eentje kopen!

 13. 21 april 2016 / 07:37

  ik ben nog altijd zo benieuwd naar de shampoo bars van Lush het lijkt me zo raar om mijn haar te wassen met een soort van zeep

  • 21 april 2016 / 08:24

   Het is ook echt even wennen, ik wou er eerst ook niks van weten maar ik ben nu wel helemaal om 😀

 14. 21 april 2016 / 07:11

  Fijne producten gebruik je voor je haar! Ik kan echt niet zonder mijn Tangle Teezer, zo een fijne borstel! Ook de droogshampoo’s van Batiste zijn top! Naar de shampoo van Lush ben ik nog steeds erg benieuwd, lijkt mij wel wennen om je haar met een zeepje te wassen!

 15. 21 april 2016 / 06:06

  Wat een fijne producten! Ik kende de haar producten van dove nog niet. Het lijken me wel hele fijne producten.

 16. 21 april 2016 / 05:53

  Mijn Tangle Teezer en Batiste droogshampoo voor brunettes zijn hier ook favoriet :-)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram