Mijn favoriete gezichtsmaskers van Freeman!

Mijn favoriete gezichtsmaskers van Freeman!

Als er één merk is waar ik graag mijn gezichtsmaskers van haal is het Freeman. Dit merk heeft grote tubes met geweldige maskers voor mijn huid. 

Het begon allemaal met de Cucumber Peel-off Mask die ik ooit is kocht in het Kruidvat en waarbij ik echt gefascineerd raakte omdat ik na het opdrogen van het masker het laagje eraf kon trekken. Ik vond het gaaf en al snel ontdekte ik ook de andere fijne varianten.

m1Een tijdje geleden werd mijn stash aangevuld met 4 heerlijke maskers van Freeman die ik kreeg opgestuurd. Dat komt goed uit omdat ik toe was aan nieuwe tubes. Toevallig had ik ze alle 4 zelf al een keer gekocht en kende ik ze, ik kan je daarom nu al verstellen dat ik ze alle 4 echt heerlijk vind. Lekker verschillend maar oh zo fijn voor je huid.

Bij Freeman Beauty Labs weet men dat schoonheid dieper gaat dan de oppervlakte. Daarom zitten de producten van Freeman boordevol botanische ingrediënten die natuurlijk reinigen, hydrateren, verzachten en verfrissen. De handige, grote tubes gaan lang mee zodat u keer op keer kunt genieten van de maskers en scrubs.

m2

 

De 4 varianten die ik je laat zien zijn:

♥ Facial Polishing Mask – Charcoal & Black Sugar
♥ Cucumber Peel Off Masker
♥ Avocado & Oatmeal Clay Mask
♥ Facial Anti – Stress Mask – Dead Sea Minerals

m0

 

Facial Polishing Mask – Charcoal & Black Sugar

Dit masker heeft een dubbelende werking voor het reinigen van je huid. In het masker zit houtskool vewerkt wat zuiverend werkt zonder dat het je huid uitdroogt en daarnaast zit er ook nog een fijne scrub in die je dode huidcellen verwijdert. Dit masker is geschikt voor alle huidtypen.

Mijn ervaring:

Dit masker gebruik ik graag omdat het zoals ik al eerder beschreef een dubbele werking heeft. Helemaal met de zomer dagen vind ik het heerlijk om mijn huid extra te verzorgen en een scrub te gebruiken. Dit masker is daarvoor perfect. De substantie is fijn, de scrub deeltje niet hard en de geur is ook erg lekker. Ik ben een groot fan van deze variant.

m3

Cucumber Peel Off Masker

Dit masker bevat komkommer extract, kamille en vitamine A die je huid heerlijk zacht maken. Door dat het een Peel Off masker is, kun je na het aanbrengen en het opdrogen de masker er als een laagje afhalen. Na gebruik voelt je huid heerlijk gekalmeerd, zacht en verzorgd aan. Dit masker is vooral geschikt voor de onzuivere huid.

Mijn ervaring:

Zoals ik in het begin aangaf begon mijn ervaring met Freeman met dit masker. Ik vind het Peel Off effect erg tof en mijn huid reageert er heel goed op. Het enige nadeel aan dit soort maskertjes is wel dat je goed moet opletten dat het niet in de haartjes komt. Dat kan namelijk een pijnlijk moment bezorgen als je het masker gaat verwijderen.
m4

Avocado & Oatmeal Clay Mask

Het avocado masker is ook een groot favoriet van mij en dat komt vooral omdat ik dol ben op avocado’s. Dit is een kleimasker met vitamine E die overtollig huidvet en vuil verwijdert en de poriën reinigt. Na gebruik voelt je huid heerlijk schoon en super zacht aan.

Mijn ervaring:

Opnieuw een toppertje. Dit masker laat mijn huid echt stralen. De geur is fijn en je hebt maar een klein beetje nodig om je hele gezicht en hals in te smeren met het klei. Ideaal als je huid even een oppepper nodig heeft.
m5

Facial Anti – Stress Mask – Dead Sea Minerals

Als laatste de Anti Stress Mask met dode zee mineralen. Dit masker is een moddermasker die de huid ontvet en reinigt tot diep in de poriën. Na gebruik voelt je huid natuurlijk lekker zacht aan, maar ook gezond. Ideaal voor mensen met een vette huid en de T zone van je gezicht. Daarnaast bevat dit masker lavendel en bergamot  die je laat ontspannen.

Mijn ervaring:

Vooral om de heerlijke geur vind ik dit een geweldig masker om te gebruiken. Ideaal als je lekker een avondje wilt ontspannen met een leuke film en je huid is goed wil verzorgen. Je raakt er zeker ontspannen door en na gebruik is je huid om op te eten.

m6

m7

m8

PicMonkey CollageDe prijzen van de Freeman maskertjes verschillen van €3,99 tot €6,99
Verkrijgbaar bij oa. het Kruidvat en De Tuinen.

Gebruik jij vaak een masker? 

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram