Mijn favoriete fashion items van OTTO!

Mijn favoriete fashion items van OTTO!

De afgelopen weken lag de temperatuur ontzettend hoog en ik moet je eerlijk bekennen dat ik stiekem echt wel uitkijk naar het najaar en de herfst. Ik ben zelf echt een herfstpersoon en ondanks dat ik ook heel erg kan geniet van lekker zonnig strandweer, terrasjes en late avonden buiten, het knusse van de herfst en ook de najaarsmode valt veel meer in mijn straatje!

Nu zitten we natuurlijk nog lekker in de zomer en pakken we elk zonnestraaltje die we nog kunnen pakken, toch kom je straks weer in die overgang en is het tijd om je garderobe weer klaar te maken. De kunst is om dan een combi te maken van een beetje zomerkleding met alvast een tikkeltje herfst. Ik ben ieder geval al even inspiratie op gaan doen bij OTTO en heb wat toffe fashion items bij elkaar gezocht. Kijk mee!Een van die items die ik volop in zomer en herfst draag zijn jurkje. In de zomer draag je vaak luchtige stofjes en wat bloter, maar in de overgang naar het najaar kan je ook prima uit de veren met toffe jurkjes. Kies dan voor een iets dikkere materiaal, pak je boots weer uit de kast en combineer het eventueel of de wat frissere dagen met een panty. Ik ben zelf helemaal verliefd geworden op het denim jurkje van Tommy Jeans. Hoe tof is het om hier een paar grove sneakers onder te dragen en een wit shirt! Ga je helemaal verder het najaar en wordt het een stuk kouder, dan is de jeansjurk van Levi’s ook een tof item omdat deze lange mouwen heeft. Hoe leuk is het ook om dit te dragen met mooie boots!


Waar ik ook helemaal dol op ben geworden zijn de sneakers van Tommy Hilfiger. Normaal heb ik niet heel veel met het merk, maar ik merk dat ik in de nieuwe najaarscollectie toch heel veel toffe items zie. Wat ik zo tof aan deze sneakers vind is de combinatie van de kleuren. Ze zijn qua tinten mooi zacht en daarom ook goed te combineren. Ook de sneakers van Gabor vind ik heel gaaf. Vooral de kleur in combinatie met het lint vind ik heel tof. Ik ben zelf echt dol op schoenen en nu ik weer de sneakers heb ontdekt en graag draag moet ik echt oppassen dat ik het niet allemaal koop!


In de nazomer loopt natuurlijk de temperatuur wat af en krijg je altijd weer van de dagen dat je aan het twijfelen bent of je nu wel of niet een jasje mee moet nemen. Wat ik zelf in het najaar altijd graag draag zijn van die oversized spijkerjasjes of bikerjasjes. Deze zijn vaak wat dunner en ook makkelijk mee te nemen. De variant in rib stof van VERO MODA vind ik zelf heel tof omdat je deze natuurlijk lang door kunt dragen en ook goed kan combineren met heel veel soorten outfits! Eigelijk is dit zo’n item die je standaard in je kast moet hebben!


Heb jij al stiekem gekeken naar de najaarsmode?
Wat vind jij van de items?
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

  1. 25 augustus 2020 / 09:56

    Hele leuke items, vooral de Gabor schoenen! Ik draag veel sneakers van dit merk. En ik ben zeker al aan het rondkijken naar de najaarscollectie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram