Mijn favoriete fashion items van Moderood.nl

Mijn favoriete fashion items van Moderood.nl

Zoals jullie waarschijnlijk weten en misschien zelf ook graag doen, ben ik dol op online shoppen. Ik vind het heerlijk om lekker rustig met een kopje thee de leukste webshops bijlangs te gaan opzoek naar leuke items.

Ik vind het niet alleen leuk om toffe items te scoren, ook geeft het mij een soort van ontspanning om dit te doen. Zo ben ik ook even lekker opzoek gegaan naar toffe fashionable items en kwam ik al snel uit bij Moderood.nl. De webshop waar je terecht kunt voor heel veel trendy merken!

Ik dook de webshop in en kwam er een heleboel merken tegen die helemaal bij mij passen. Merken als Supertrash, Gsus, LA Sisters, Tailor & Elbaz en noem maar op. Ik heb ieder geval een hoop leuke items uit de webshop geplukt om met jullie te delen. Kijk mee!

moderood1

Supertrash vind ik echt een geweldig leuk merk. Ik heb een aantal prachtige items van dit merk in mijn kast hangen en draag ik met veel liefde (bijna) elke dag de laarsjes van ST. De kleding is net even wat anders dan de standaard fashion die je tegenkomt en heeft vaak leuke extra details. Ook vond ik in de webshop van Moderood 2 nieuwe merken die mij erg aanspraken. Zo zag ik heel veel toffe items van het merk OKE BY ME zoals de trui met Manhattan Darling en Beau paris, en van Jacky Luxury, een collectie bestaand uit fashionable fashion zonder teveel poespas en hele leuke items al voor de zomer. Als je van de Boho Ibiza stijl houdt die net even wat stijlvoller en meer draagbaar is dan moet je daar zeker even tussen kijken! Mijn lijstje is ieder geval weer goed gevuld met deze toffe items!

Wat vind jij van mijn favoriete items van Moderood.nl?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

5 Reacties

  1. 6 februari 2016 / 10:34

    Oeh, ik vind die sweater wel heel gaaf! Met die tekentjes! Wat een leuke items 😀

  2. 6 februari 2016 / 09:43

    Wat een hoop toffe items! Vooral de rok met streepjes vind ik erg pretty! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram