Mijn favoriete dagelijkse producten!

Mijn favoriete dagelijkse producten!

1

Dag in dag uit heb ik te maken met producten voor zowel mijn huid, als mijn haar. Of het nu gaat om make-up of om een goede reiniging, het ene product komt en het andere gaat. Nu zijn er een paar die mij bij blijven en die ik elke dag weer opnieuw gebruik. Die producten wil ik graag met jullie delen…

Het gaat in totaal om 8 producten waarvaan de meeste make-up producten zijn. Het kan zijn dat je er al een aantal voorbij hebt zien komen in een review op de zijn, maar er zitten er ook een paar tusen die nog een review krijgen. Kijk mee!

Ik begin met de amazing grace friming body emulsion van Philosophy. Dit is echt de lekkerste body lotion die ik ooit heb ontdekt. Ik heb hem nog maar pas maar ik gebruik hem echt werkelijke elke dag. De geur is zo ongelofelijk lekker, de structuur van de lotion heel zacht en doet echt goed voor mijn huid. Het is een grote flacon 480 ml die ook wel wat kost, maar mocht hij op zijn koop ik direct weer een nieuwe fles!

2

Het volgende product die ik er dagelijks bij pak is de BB Cream van Etos eigenmerk. Ik vind hem ontzettend fijn en zorgt voor een mooie natuurlijke dekking op mijn huid (bekijk hier de review). Daarnaast vind ik het pompsysteem in de flacon ook nog is ideaal en is hij heerlijk betaalbaar. Hij begint al een beetje op te raken maar gezien de prijs is dat geen ramp!

3

Dan een van mijn mooiste blushes ever, de Minerale blush van Pur Minerals, Polynesian Pink. Deze blush is echt hemels mooi en heeft wat weg van Nars Orgasm. Ik gebruik hem bijna echt dagelijks, maar voor wat afwisseling gebruik ik af en toe een prachtige van Chanel. Toch steelt de Polynesian Pink steeds weer de show! Deze prachtige blush heeft een intens roze kleur met gouden shimmers. (Klik hier voor de review)

4

Het volgende product is een bekende op Fablouise.nl, namelijk de cremesheen lipstick van MAC Speed Dial. De lipstick heb ik al een behoorlijke lange tijd in mijn stash maar nog steeds vind ik hem prachtig om dagelijks op de doen. Gaat mijn voorkeur uit een lipstick, dan pak ik deze erbij!

5

De Crease Control Hydrating Concealer van Benefit, Fake up is echt een must voor beautylovers. Deze concealer is nog maar pas te koop bij Benefit maar is ontzettend fijn. Hij heeft aan de binnenkant van de stick een voedende en verzorgende balsem wat ook nog is heel makkelijk over de huid glijdt en aan de buitenkant een camouflage om oneffenheden te bedekken.

6

Een review die je snel op de site kunt verwachten is de review over de Big Blink Mascara van Pur Minerals. Dit is de eerste mascara die ik heb ontdekt waar argan olie in zit en werkelijk waar ik ben echt verkocht. Ik gebruik hem iedere dag, zelf mijn favoriete mascara van L’Oreal en Chanel heb ik ervoor aan de kant gedaan. De mascara zorgt er gewoon voor dat mijn inni mini wimpers er prachtig verlengd uitgaan zien.

7

Een lipgloss kan in dit rijtje natuurlijk niet ontbreken. Mijn favoriet op dit moment is een hele mooi baby roze nude kleur van Chanel de 164 Plaisir. Het is een Brilliant Extreme Gloss Levres Scintillantes en ideaal voor een dagelijkse look. Hij is heel zacht van structuur en blijft mooi lang zitten. Dagen dat ik zin heb in een gloss pak ik deze er lekker bij!

8

Als laatste een Primer, nog helemaal niet heel lang ben ik bekend met een primer. Mijn eerste kwam bij de Sephora vandaag gevolgd door een van Catrice maar de primer van Pur Minerals is blijven hangen. Het is de Correcting Primer van Pur Minerals die net dat beetjes extra doet als basis voor mijn make-up. Hij is ontzettend zacht, echt fluweel zacht op de huid en je hebt voor het effect maar een klein beetje nodig. 1 min puntje heeft hij wel, het kan voorkomen dat er allen vloeistof uit komt waardoor hij wat dikker gaat worden De truc is om hem dan een paar keer goed door te schudden zodat je hem weer fijn kun gebruiken. Ik merk dat het gebruiken van een primer gewoon ontzettend goed is mocht je make-up gebruiken.

9

Dit waren mijn dagelijkse favoriete, die staan buiten de favoriete producten die ik elke maand bij langs ga.

10

Heb je een vraag over een product stel ze natuurlijk in de comments!

Welke producten gebruik jij echt dagelijks en kan je niet meer zonder?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram