Mijn favoriete dagelijkse make-up producten!

Mijn favoriete dagelijkse make-up producten!

Het is alweer een tijdje geleden dat ik echt mijn make-up favorieten heb gedeeld met jullie. Ik gebruik vrijwel iedere dag make-up en een aantal van deze producten koop ik steeds weer opnieuw omdat ze echt mijn favorieten zijn.

Tijd om ze daarom weer is met jullie te delen. Wie weet krijg je wel inspiratie om de producten ook is te proberen en te ontdekken. Nu moet ik je wel waarschuwen dat ik eigenlijk gebruik maak van alleen high-end merken. Chanel is namelijk mijn favoriete merk en dat zie dan ook terug!

fav1

Chanel | Vitalumière Aqua Foundation

Mijn all time favorite foundation is de Vitalumière Aqua van Chanel. Dit is mijn 4de flacon en zodra deze op is koop ik direct weer een nieuwe. De foundation is heel luchtig en mooi op te bouwen. Hij voelt erg comfi aan alsof je geen make-up draagt.

Giordani Gold | Compact Powder

Om het geheel af te poederen gebruik ik dit prachtige doosje van Giordani Gold. Hier zit een licht beige powder in die ik gebruik over mijn foundation heen. Op dagen dat ik geen zin heb in foundation gebruik ik deze poeder graag voor een kleine touch!

fav2

fav3

Chanel | Jous Contraste | 160 Innocence

Deze kleur was mijn eerste Chanel blush aankoop en nog steeds gebruik ik hem het liefst elke dag. Hij is heel neutraal en perfect voor alledaags.

Chanel | Les Beiges Healty Glow powder | N2

Een tijdje terug kocht is van een LE collectie de Les beiges met blush en highlighter. Ik gebruik bij ontzettend graag en hiermee wissel ik vooral de chanel blush af. De blush lijkt een beetje te oranje maar is ook weer heel mooi op te bouwen en de kleur op mijn huid neigt naar zacht roze perzik. In combi met het kwastje kan ik lekker snel zowel de blush al highlighter aanbrengen.

Dior | Glowing Gardens | 001 Glowing Pink

In de lente collectie van dit jaar kwam Dior met prachtige highlighters. Ik twijfelde geen moment en bestelde de Glowing Pink variant. Het patroontje is helaas niet meer zo mooi maar dat komt omdat ik hem elke dag gebruikt. Hij is prachtig!!

fav4
fav5

Benefit | Precisely, My Brow Pencil

Benefit heeft sinds kort nieuwe producten voor je wenkbrauwen. Mijn favoriet is toch wel deze pencil met zowel een handig kammetje om mijn wenkbrauwen in model te brengen en een klein potloodje om heel precies te werken. Ik gebruik de donkere variant in nr. 5

Anastasia | Dipbrow Pomade 

Om mijn wenkbrauwen af te maken gebruik ik het bekende Dipbrow product van Anastasia in de kleur Ebony. Met deze vloeibare wenkbrauw gel heb je echt de hele dag perfect bijgetekende wenkbrauwen.

fav6

Mascara | Ace of Face 

In de StyleTone Beautybox van deze maand ontving ik van het merk Ace of Face deze mascara. Ik heb hem de laatste dagen alleen maar gebruikt en mijn Dior Show mascara heeft er plaats voor moeten maken. Ik vind hem heel fijn werken en geeft mijn wimpers een enorme boost.

Chanel | Long Lasting Eyeliner 

In de nieuwe collectie van Chanel die nu in de winkels ligt zit deze Long Lasting Eyeliner. Ik was opzoek naar een oogproduct die de hele dag goed bleef zitten en de verkoper kwam met deze variant. Ze heeft geen woord gelogen, mijn ogen blijven de hele dag mooi opgemaakt zonder dat het uitloopt. Ik heb hem in de kleur 929, een mooie warme bruin.

fav7

Welke producten gebruik jij elke dag?
Heb jij ook favorieten die je steeds opnieuw koopt?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

10 Reacties

 1. Kim
  23 september 2016 / 08:45

  Wat een prachtige producten gebruik jij!! Liefst

 2. 22 september 2016 / 22:03

  De Chanel foundation staat al tijden op m’n wishlist, en ik denk dat ik nu toch eens de Dipbrow Pomade moet proberen.
  Mijn favoriete producten zijn de Benefit Roller Lash en de NARS Sheer Glow Foundation <3

 3. 22 september 2016 / 15:26

  Wauw, wat een hoop mooie producten gebruik jij! Die Chanel foundation wil ik zelf ook al zolang eens uitproberen. Moet maar eens een staaltje gaan vragen ofzo. Lijkt me echt een topproduct 🙂

 4. 22 september 2016 / 13:30

  Ik wissel wel heel erg met producten maak sommige producten komen altijd weer terug. Zo blijf ik terug komen bij False Lash Effect van Max Factor en koop ik qua reiniging Angels on Bare Skin altijd opnieuw:)

 5. 22 september 2016 / 08:18

  nice om te zien wat je dagelijks gebrukt 😀 ik heb ook zeker wel een aantal items die ik steeds maar weer opnieuw koop 😀

 6. 22 september 2016 / 08:14

  Wat een prachtige producten zitten er tussen! Ik heb ook een aantal producten die ik standaard iedere dag gebruiken. Onder andere een primer van Smashbox, die koop ik dan ook altijd opnieuw!

 7. 22 september 2016 / 06:58

  Je gebruikt echt hele mooie producten! Op dit moment wissel ik zelf veel af, heb nog niet een vaste look met producten x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram