Mijn favoriete Chanel make-up!

Mijn favoriete Chanel make-up!

Een van de mooiste make-up merken vind ik Chanel. Het zijn producten met een prijskaartje, maar over de kwaliteit hoor je mij zeker niet klagen en daarnaast ziet het er altijd prachtig uit.

Mijn eerste Chanel producten was een foundation, deze heb ik op advies gekocht bij de Ici Paris XL winkel en sindsdien ben ik verkocht aan dit merk. Ik trakteer mijzelf af en toe op een mooi product en heb nu al een aantal grote favorieten opgebouwd die ik met liefde gebruik. Benieuwd? Kijk mee!

c2

Chanel Vitalumière Aqua

Zoals ik al in het begin aangaf heb ik de make-up van Chanel leren kennen door een foundation die ik kocht op aanrader van de verkoopster. Ik koos deze foundation omdat hij echt perfect overeenkomt met mijn eigen huid. Daarnaast geen hij geen plamuur laag op je huid maar juist een hele gezonde dekking. Het is een klein flesje maar je hebt zo weinig nodig dat je er best lang mee doet. Het is mijn tweede flacon en zodra deze op is, koop ik hem opnieuw!

1

Chanel Powder Blush 160 Innocence

Verscholen in dit zwarte doosje zit de prachtige blush nr. 160 Innocence. Het was niet zo moeilijk om deze te kopen omdat ik direct de warme kleur prachtig vond. Hij is heel zacht op de huid en je hebt maar een inni mini beetje nodig voor een prachtige gloed. Het is een oud roze/bruine kleur die ik eigenlijk verder niet heb in mijn stash van budget merken. Ik pak hem er heel graag bij!

2

Chanel  Le Volume mascara

De Le Volume mascara van Chanel behoort zeker bij mijn all time favorite mascara’s. Hij is ontzettend fijn in gebruik en geven mijn wimpers een prachtige boost. Ik begon ooit met kleine mini testertjes die ik cadeau kreeg bij een tijdschrift maar al snel kocht ik de Full Size en dit is zeker niet de laatste. Het is een aanrader!

3

Chanel Les Beiges Healthy Glow Multi-Colour

Ik heb het al is eerder in een artikel gezegd, dat een van de mooiste producten uit mijn stash de healthy glow multi-colour powder van Chanel is. Het is een prachtig product die je een natuurlijk touche geeft en helemaal nu het zomer weer er aan komt is dit een ideaal product. Er zit een highlighter, een bronzer en een blush in die je apart van elkaar kunt gebruiken maar ook samen voor een natuurlijke en gezonde gloed.

6

7Wat is jouw favoriete make-up merk? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram