Mijn favoriete blushes!

Mijn favoriete blushes!

b1Blush vind ik een heerlijk make-up product. Ze zien er vaak prachtig uit en geven je make-up look een gezonde touche. 

Ik heb een hoop blushes in mijn stash maar er zijn er een paar die mijn favoriet zijn. Benieuwd welke dat zijn? Kijk mee!

b2

Sleek Blush by 3 – Pink Lemonade || MAC – Please Yourself

Het blush by 3 palette van Sleek in de variant Pink Lemonade heb ik nog niet zo lang in mijn bezit maar is zeker nu al een favoriet. Ik vind de samenstelling van deze kleuren zo mooi en de kwaliteit is hartstikke goed. Mijn grote favoriet is de linker kleur Icing Pink.

Een tijdje geleden kwam MAC met de LE collectie Lightness of being. Ik werd verliefd op de roze/paarse blush Please Yourself. Sinds ik hem heb gebruik ik heel vaak, de kleur en de shimmers die eraf komen zijn prachtig.

b3

Shu Uemura – Shupette Pink

Een hele grote favoriet uit mijn collectie is de crème blush van Shu Uemura die ik in Londen kocht. Deze komt uit een speciale LE collectie met als hoofdrol de kat Shupette van Karl Lagerfeld. Ik werd verliefd op de verpakking en op de kwaliteit van deze blush. Hij lijkt ongebruikt maar ik gebruik hem zeker op speciale momenten. Je hebt heel weinig nodig aangezien het pigment eraf knalt.

b4

Chanel –  160 Innonce | Yves Saint Laurent – Blush Radiance nr.10

De Chanel blush in 160 heb je vaker voorbij zien komen, dit is een pareltje. De oude roze tint is ontzettend mooie en geeft een hele natuurlijke gloed op je wangen. Ik pak hem er graag bij!

Mijn eerste echte dure aankoop was deze blush van Yves Saint Laurent. Ik was opzoek naar een alledaagse blush en daar kwam deze uit. Het is toch wel een van mijn lievelingen omdat er een mooi verhaal achter zit en de tint is natuurlijk ook prachtig.

b1

Heb jij een favoriete blush in je stash?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram