Mijn 10 favoriete beauty producten 2012

Mijn 10  favoriete beauty producten 2012

0

2012 zit er weer op en in dit jaar heb ik veel producten op Beauty gebied leren kennen. Producten die zijn blijven hangen, producten die ik opnieuw heb gekocht en producten waar ik niks mee had & heb weggegooid…

Vandaag is het tijd om 10 producten uit te kiezen uit afgelopen jaar die ik met veel liefde heb gebruikt en waar ik erg enthousiast over ben.

DOT – Marc Jacobs

7

Echt mijn favoriet van dit jaar en ook de eerste waar ik mee begin is de parfum van Marc Jacobs. Ik heb het al vaker gezegd in artikelen, DOT van Marc Jacobs is echt mijn favoriete geur allertijden. Het begin van het jaar moest ik doen met een paar kleine testertje maar eind dit jaar heeft mijn moeder mij 2 keer blij gemaakt met een 30 ml en een 100 ml fles!

MAC – Fix+

1

Nog een product die waar ik het al vaker over heb gehad is de Fix+ spray van MAC. Dit is echt het product om je make-up te de laatste finishing touch te geven. Hij ‘zet’ je make-up zo mooi en ook blijft het veel langer zitten zonder!

Urban Decay Naked Palette

2

Mijn favoriete palette is toch echt wel dit jaar het Naked Palette van Urban Decay. Begin dit jaar werd dit prachtige palette bezit van mijn Stash en bijna dagelijks gebruik ik het met liefde. Ook krijg ik zin om de Naked2 te kopen, wie weet in 2013…

 CHI – Stijltang Limited Edtion

3

Deze stijltang kreeg ik cadeau van mijn stage en wat is hij geweldig. Hij ziet er niet alleen super uit met dat knallende roze kleurtje, hij maakt je haar super snel en mooi stijl, zoals we van de CHI gewend zijn natuurlijk. Echt mijn favoriet van dit jaar!

Sleek – I Divine Palettes

5

Dit jaar heb ik 2 nieuwe sleek palettes erbij en alle 3 ben ik er dol op. De Shangr La heb ik nog maar 1 week in mijn bezit maar nu al hou ik van dit palette. Allemaal zijn ze totaal anders en de beste budget palettes die ik ken!

Random dagelijkse budget make-up

6

Dit is een setje van 3 producten die eigenlijk tot 1 horen. In mijn dagelijke make-up zitten namelijk 3 heerlijke budget producten waar ik echt dol op ben. Als eerst het trio wenkbrauw kitje van oriflame, de Perfect Blush en van Essence een wenkbrauw gel. Mijn favorieten uit mijn dagelijkse make-up stash!

LUSH Zeep

9

Ook dit jaar heb ik weer veel geld uitgegeven aan de zepen van LUSH. Dit jaar had ik maar liefst 8 soorten die ik heb opgemaakt en stuk voor stuk waren ze heerlijk. Het enige stukje wat ik nog over heb ik een van de kerst collectie met witte chocolade geur! Ook in het nieuwe jaar komt LUSH zeker weer in mijn badkamer te liggen!

Lipbalms

10

Ik ga de deur niet uit zonder een lipbalm, dit jaar heb ik kennis gemaakt met ontzettend veel soorten lipbalm maar mijn echte favorieten blijven het wonderpotje van Oriflame en de Kiehl’s. Allebei 2 super fijne merken en 2 producten die ik ook in het nieuwe jaar meeneem.

Loreal Elnett Satin – Heat Protection Spray

8

Dit jaar heb ik ontzettend veel haarproducten mogen testen en leren kennen, naast mijn favoriete shampoo van J Beverly Hills heb ik een haarproduct dit echt dit jaar eruit springt en dat is de Elnett Satin Heat Protection Spray. Deze Spray gebruik ik voor het gebruik van mijn haar droog fohnen en voor het stijlen. Het maakt mijn haar zo mooi en ook nog is heerlijk ruiken.

Dit waren de 10 favorieten beautyproducten van 2012. Ik hoop naast deze producten in 2013 weer nieuwe te ontdekken die nog beter en fijner zijn!

Wat is jou echte favoriete product van dit jaar?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram