Mijn favoriete badmode van Lascana!

Mijn favoriete badmode van Lascana!

Er zit even een weekje slecht weer aan te komen maar als we de berichten mogen geloven stijgen de temperaturen weer aankomend weekend. Tijd om je badmode helemaal voor elkaar te hebben zodat je klaar bent om naar het strand te vertrekken!

Badmode shoppen vind ik zelf leuk om te doen. Het is wel even een karweitje om de perfecte match te vinden maar als je eenmaal lekker aan het passen bent en uiteindelijk slaagt dan voelt dat toch als een overwinning! Er zijn altijd ontzettend veel toffe bikini’s en badpakken verkrijgbaar. Eerder zei ik altijd dat het een aankoop ik die je 1x per jaar doet maar ik merk toch aan mezelf dat ik het erg leuk vind om wat meerdere soorten in mijn kast te hebben liggen om lekker mee af te wisselen.

Qua stijl blijf ik wel altijd een beetje op safe spelen. Ik ben namelijk zelf niet van de drukke printjes of hele opvallende kleuren. Als ik mijn favorieten hieronder ook bekijk die ik heb gevonden in de webshop van Lascana, dan kun je zeggen dat ik qua kleuren lekker safe speel maar dat ik qua stijl wel hou van ‘net even wat anders’. Benieuwd naar mijn favorieten? Kijk mee!

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9


Zoals je kunt zien staan er op het lijstje ook een aantal badpakken. Ik heb er zelf ook 2 in de kast liggen en ik vind ze geweldig. Eerder werd een badpak wel eens ‘suf’ genoemd maar dat is verleden tijd. Badpakken zijn ontzettend sexy en ondanks dat ze ook wel wat ‘nadelen’ hebben (denk aan je buik wordt niet bruin) vind ik ze ook zeker wat voordelen hebben. De laatste keer dat ik naar Ameland ging samen met een vriendin van mij om lekker te gaan fietsen en te chillen op het strand, koos ik ervoor een badpak te dragen. Dit omdat je lekker op de fiets met een korte broek dit heel goed kan dragen. Niet ’te’ bloot, maar wel lekker bloot genoeg om bruin te worden. Mijn favoriete badpak uit dit lijstje is toch wel nr. 6. Ik vind het topje met volant heel stijlvol en sexy. Ook de kleur is een keer wat anders dan anders.

Bikini nr 4. vind ik ook echt een grote favoriet. Zoals je kunt zien is ook dit setje weer even anders dan je gewend bent. Het topje doet mij een beetje denken aan een crop top.

Stipjes zijn altijd een goede idee en dat blijft altijd leuk. Setje nr. 3 en 3 is daarom ook eentje die bij mijn favorieten hoort. Het leuke aan dit setje is dat ook de randjes met golfjes zijn afgewerkt. Dat maakt het net weer even wat anders.


Welke vind jij het leukste?
Draag jij liever een bikini of badpak?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram