Mijn favoriete badmode van Lascana!

Mijn favoriete badmode van Lascana!

Ieder jaar mag je best zonder reden een nieuwe bikini of badpak aan je collectie toevoegen want het is gewoon leuk om in het zomerseizoen weer lekker af te wisselen met kleurtjes en patroontjes als je op het strand ligt of lekker aan het zwembad.

Ik vind het ieder geval heel leuk om ieder jaar toch weer even lekker te snuffelen tussen de nieuwste badmode want het kan ook gewoon niet anders, dat er ieder jaar weer hele toffe varianten te vinden zijn. Ik ben ieder geval even lekker wezen online shoppen en heb een aantal leuke bikini’s bij elkaar gezocht die ik graag met je wil delen. Op zoek naar een nieuwe bikini? Kijk dan snel even tussen deze items van LASCANA!

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7


Ik merk dat dit jaar vooral de effen bikini’s mijn aandacht trekken. Vorig jaar keek ik wat meer naar printjes en patronen maar dit jaar ga ik lekker voor kleur. In dit rijtje zitten eigenlijk 3 grote favorieten en dat is o.a. bikini topje nr. 1. Ik vind deze oude roze kleur echt geweldig en heb hem nog niet eerder gezien in badmode. Het topje zelf is ook mooi laag uitgesneden waardoor hij erg sexy is en dat spreekt mij ook erg aan. Nog een grote favoriet uit dit rijtje is de Bruno Banani set nr. 2 en 6. De kleur is licht champagne goud en staat natuurlijk heel chique. Ik vind vooral ook het bedeltje aan het topje een hele mooie toevoeging. Het is een sfeervolle bikini waar ik mijzelf zeker mee over het strand zie lopen met daarover een mooie witte strand jurkje.

Topje nr. 3 heeft vast en zeker je aandacht getrokken door de heerlijke roze kleur. Althans dat deed het bij mij. Roze is altijd goed en ben je van plan deze zomer lekker actief aan het strand bezig te zijn dan is zo’n bikini crop top volgens mij ideaal. Ik denk dat hij ook gewoon heel erg leuk als kledingstuk te dragen is met een korte spijkerbroek of witte strand rok.

Het enige nadeel aan bikinitop nr. 5 is dat ik bang ben dat het patroontje van het touwtje op je huid gaat staan als je te lang ermee in de zon licht, maar oh wat vind ik dit soort bikini topjes toch leuk. Het is stoer maar ook sexy en een keer wat anders dan de standaard tops!

Wil je lekker opvallen deze zomer, dan is bikini nr. 4 van Bruno Banani een aanrader. Deze stijlvolle bikini heeft namelijk pailletten erop zitten en die zullen in het zonlicht lekker door glinsteren!

Een kleur die prachtig staat als je huid al een mooi tintje heeft is de bikini nr. 7 van s’Oliver. Ik vind het een kleur die je niet heel vaak ziet maar wel ontzettend stijlvol is. Ik ben er verliefd op geworden!


Welke bikini is jouw favoriet?
Koop jij ieder jaar een nieuwe bikini of badpak?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram