Mijn fashionable wishlist!

Mijn fashionable wishlist!

Eens in de zoveel tijd vind ik het leuk om mezelf te verrassen met iets moois. Ik werk er hard voor en om jezelf dan af en toe een extra cadeautje geven is dat alleen maar een feestje. Ik heb namelijk het prachtige merk Isabel Bernard ontdekt en daar ben ik op slag verliefd op geworden.

Een perfecte mix van vrouwelijk elegant en modern verwerkt in prachtige sieraden en accessoires. Ik droom weg tussen de items in de webshop en heb mijn favorieten maar even bij elkaar gezet. Van prachtige loafers, tot gouden armbanden, stijlvolle tassen en portemonnees, er is veel moois. Kijk mee!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9


Meestal wanneer ik en favorieten lijstje maak als deze, begin ik altijd met ‘een van mijn grote favorieten uit het lijstje is…’ maar heel eerlijk, dit keer kan ik gewoon niet kiezen uit het lijstje welke nou bovenaan staat. Isabel Bernard is namelijk alles samen wat ik prachtig vind. Maar om alle items even goed uit te lichten begin ik met de schoudertas (nr.3). Ik denk dat iedere vrouw blij wordt van dit soort tassen. Een tas die nooit verveeld, overal bij match en de perfecte ruimte heeft voor je belangrijke spulletjes. Ik vind dit soort tasjes gewoon een musthave om te hebben. Wat jij?

Goud in combinatie met zwart, dat ben ik. Ik vind het prachtig en omdat ik veel zwart draag qua fashion vind ik het heerlijk om dat te combineren met sieraden. Mijn ogen zijn gevallen op de prachtige gouden oorknopjes (nr.5), de schattige collier met het hartje (nr. 1) en de set met zoetwaterparels (nr.8). Dit zijn van die sieraden die alleen al op zichzelf de aandacht doen oproepen maar ook heel tof zijn om te combineren met andere sieraden. Ik zie ze mij al helemaal dragen!

Op mijn werk bij Hunkemöller loop ik of op zwarte biker boots of op mijn zwarte loafers met gouden details en die laatste zijn perfect voor werk. Nu zijn die van mij al behoorlijk gedragen en zijn ze binnenkort toe aan vervanging en daarom zijn mijn ogen gevallen op deze prachtige exemplaren van Isabel Bernard (nr.4). Ze zijn van leer en hebben mooie subtiele details op de bovenkant. Ik vind kleine details op schoenen altijd een leuke toevoeging aan je outfit, alsof het een soort van sieraad is!

Als laatste wil ik nog even de stijlvolle laptoptas (nr.7) uitlichten. Als ik voor mijn blog of als vormgever op locatie aan het werk ben sleep ik natuurlijk mijn laptop mee. Ik heb nu een rugzak die prima is, maar hoe prachtig is deze stijlvolle tas? Hier wil je toch mee gezien worden! Hij straalt een en al classy uit en ik denk dat je ondernemers zelfvertrouwen direct 10 treden omhoog gaat als je met deze tas op je afspraak komt!


Wat vind jij van deze items van Isabel Bernard?
Wat is je favoriet?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram