Mijn fashion wishlist voor de lente!

Mijn fashion wishlist voor de lente!

Ik krijg de lentekriebels nu echt al een beetje te pakken. Overal duiken weer die gezellige voorjaarsbloemen uit de grond, het zonnetje straalt tussen de storm(en) door en de winkels stromen weer vol met zachte pastel kleuren!

Nog even en de winterspullen kunnen weer opgeborgen worden en is het tijd om je garderobe ‘lente-proof’ te maken. Ik heb lekker lopen rondneuzen in de webshop van OTTO tussen de nieuwste collecties kleding en schoenen en daar vond ik een aantal prachtige items die op mijn lente wishlist komen. Ik zie het mezelf aankomend voorjaar al helemaal dragen. Wat vind jij van de items?


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7


Het voorjaar staat altijd in het teken van zachte pastelkleuren en dat komt ook ieder jaar weer terug op fashion gebied. Ik hou er ontzettend van en vind het altijd een feestje om te dragen. Waar ik vooral heel erg blij van word zijn de zachte blauw kleuren, beige en de oude roze tint.

In de collage hierboven heb ik items gevonden die perfect zijn voor het voorjaar en heel goed zijn te combineren. Zo ben ik verliefd geworden op de super leuke rokje van Vero Moda (nr 2). Deze is zo leuk te combineren met bijvoorbeeld witte sneakers!

Ook de mint kleurige trui van Selected is eentje die het perfect doet in het voorjaar. Heerlijk om te dragen bij het frisse lente weer en ook weer heel tof te combineren met sneakers en een lichte jeans.

Draag je vaak jurkjes net als ik, dan is het heel handig om wat van die gebreide truien in je kast te hebben liggen. Is het namelijk nog een beetje fris en te warm voor een jas? Dan is een gebruike trui over je jurkje echt super leuk te combineren! Ik ben verliefd geworden op de okerkleurige trui van Pieces. Deze is grof gebreid waardoor die perfect is voor over een jurkje!


Wat vind jij van de items?
Heb jij al zin om je kast klaar te maken voor de lente?
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

3 Reacties

  • Laura Louise
   Auteur
   23 februari 2020 / 13:38

   Dankjewel! Jij ook 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram