Mijn fashion favorieten!

Mijn fashion favorieten!

Gisteren bracht ik een bezoekje aan een aantal toffe kledingwinkels en het komt niet heel vaak voor, maar, ‘YES, wat zijn de collecties allemaal aantrekkelijk’. Zo bracht ik ook een bezoekje aan The Sting en daar werd ik al helemaal verliefd.

Ik had niet veel tijd om echt te gaan passen dus besloot ik thuis maar even een wishlist te maken en online te gaan kijken. Ik heb mijn favorieten even voor je op een rijtje gezet, want wie weet vind jij ze wel net zo leuk als ik. Kijk mee!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9


Mijn grote favoriet uit het lijstje is de broek nr. 1. Ik zag hem in de winkel hangen en was gelijk verliefd. Ik vind het borduursel erop heel tof! Ik denk dat dit echt een broek is die je het liefst elke dag in de zomer wilt dragen.

Nog een grote favoriet is klare broek nr. 4. Ik heb al een paar van dit soort broeken van The Sting in mijn kast hangen en ik ben er erg fan van. Ook dit patroontje trekt weer heel erg mijn aandacht en lijkt mij heerlijk deze zomer te dragen.

Rood is een kleur die ik goed kan hebben en dat komt goed uit want ik vind rood prachtig. Het topje van nr. 5 vind ik erg mooi. Ik zie het al helemaal gecombineerd met een hoge jeans!

Nog niet lang geleden heb ik hele toffe canvas boots gekocht in een beige/sand kleur. Ik ben gek op boots en toen ik deze camel kleurige tegenkwam begon mijn hartje ook sneller te kloppen. Ik vind camel kleur prachtig en ook weer perfect te combineren met een lichte jeans!


Wat vind jij van bovenstaande items? Welke is je favoriet?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram