Mijn essentials voor een heerlijke lente dag!

Mijn essentials voor een heerlijke lente dag!

De zon begint nu eindelijk een beetje goed door te komen en ik krijg echt het gevoel dat de zomer voor de deur staat. 

De winteritems liggen al ergens ver verstopt in de kast en steeds meer zomerse makeuppies, accessoiressen en kledingstukken komen tevoorschijn. Ik heb ieder geval al een aantal items in gebruik die perfect passen bij deze heerlijke dagen. Benieuwd? Kijk mee!

essentaisl

Zonnebril H&M

Nu heb ik een hoop zonnebrillen in de kast liggen toch vind ik het ieder jaar weer leuk om nieuwe modellen te scoren. Bij de H&M kwam ik deze variant tegen met grote rond glazen. Van Ray-Ban heb ik een model die ook ronde glazen heeft maar die vrij klein in, ik wou wel wat opvallenders en kocht deze variant. Hij draagt heel fijn!

DIOR Blooming Bouquet

Qua geuren ga in in het voorjaar vaak voor fris, bloemig en zoet. Mijn favoriet op dit moment is de heerlijke Dior Blooming Bouquet. De geur is heerlijk zacht en fris en de flacon maakt volgens mij iedere vrouw blij.

LORD & BERRY Lip Color 

In de BLUX box van afgelopen keer zat deze toffe lip kleur van het merk LORD & BERRY. De kleur is perfect voor dagelijks gebruik en hij is nog heel fijn om te dragen. Hij brengt romig aan en blijft mooi op de plek zitten!

essentials2

L’Occitane Velvet Hands Handcream

Mijn favoriete handcrème op dit moment is de heerlijke Velvet Hands van L’Occitane. Zoals je aan de verpakking kunt zien gebruik ik hem ontzettend vaak. Of het nu winter is, herfst, lente of zomer, mijn handen hebben iedere dag een crème nodig. Ik ben zelf een enorme fan van de handproducten van L’Occitane. De geuren zijn heel zacht en neutraal en het trekt altijd lekker snel in.

Clarins Lip Oil

Een tijdje terug kreeg je bij aankoop van een tijdschriften pakket een product van Clarins cadeau. In mijn pakketje zat een mini lip olie die ik nu dagelijks gebruik om mijn lippen mee te verzorgen. Is een lipstick iets te droog of heb ik wat velletjes, dan is dit een heerlijk product. Daarnaast is hij lekker klein en makkelijk mee te nemen in mijn tas.

Victoria’s Secret Love Addict Body Mist

Bij de Kruidvat kon je een tijdje terug een heerlijke mini set van Victoria’s Secret kopen. De geur die erin zat was de fris/zoete variant Love Addict. Ik gebruik hem echt iedere dag en zoals je kunt zien begint hij ook aardig op te raken. Het handige aan de mini flacon is dat je hem makkelijk meeneemt en dat is ideaal!

essentials3

essentials4

Heb jij echte lente items die je bij lekker weer tevoorschijn haalt?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

8 Reacties

 1. 6 mei 2016 / 11:08

  Die Lord & Berry lip crayon is zo mooi! Hele mooie essentials.

 2. 5 mei 2016 / 08:09

  Wat een heerlijke Essentials. Ik ben verliefd geworden op het lippotlood en draag de afgelopen dagen alleen maar deze kleur 🙂

 3. 4 mei 2016 / 20:14

  Wat een leuke zonnebril van de H&M heb je! En die parfum van Dior lijkt me heerlijk <3

 4. 4 mei 2016 / 17:29

  Ik draag mijn zonnebril ook met liefde, dat is voor mij alleen al een ultiem lente gevoel 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram