Mijn essentials voor de Herfst!

Mijn essentials voor de Herfst!

Wanneer het weer in Nederland verandert dan verandert er ook een heleboel qua essentials. Zo merk ik dat mijn huid weer meer verzorging nodig heeft en pak ik liever een donkere lipstick kleur dan iets fels. 

Tijd om daarom een blik te werpen tussen mijn essentials voor de herfst, welke producten kunnen bij mij zeker tijdens de herfst niet ontbreken? En waar ga ik echt niet zonder de deur uit? Benieuwd?  Kijk mee!

2

Paraplu

De herfst is nog maar net begonnen en ik ben zeker al 5 keer in een vreselijk bui terecht gekomen. Iets wat daarom voor mij ook echt onmisbaar is is een paraplu. De paraplu en ik zijn onafscheidelijk van elkaar en ligt standaard in mijn fietsmand. Het zal mij zeker niet nog een keer overkomen dat ik zonder kom te staan!

Zonnebril

Een zonnebril is voor de meeste misschien een echte must voor de zomer, maar voor mij is het echt een onmisbaar item het hele jaar door. Nu heb ik een aantal zonnebrillen omdat ik het heel erg leuk vind om af te wisselen. Op dit moment sleur ik het liefst mijn nieuwe Retro Round metal bril van Ray Ban mee, de komt uit de webshop ZieZie. Mijn vriend vind hem vreselijk maar ik vind hem heerlijk apart om te dragen. Hij gaat standaard mee in de tas want dat nazomer zonnetje kan nog best fel zijn!

3

1

Warme lipstick kleuren

Lipsticks draag ik het hele jaar door al verander ik wel vaak van kleur. Rond deze tijd van het jaar berg ik mijn felle kleurtjes op en pak ik het liefst wat neutrale warme tinten erbij. Grote favorieten van mij zijn MAC Velvet Teddy en MAC Faux. Deze twee kleuren zijn allebei matte en heerlijk draagbaar.

4

Parfum 

Ook qua parfum verander ik zodra het weer ook verandert. Frisse en zoete geuren schuif ik iets naar achteren en de sterke kruidige geuren komen weer vooraan. Op mijn wishlist staat bovenaan Black Opium van YSL maar voor nu pak ik heel graag Love Story van Chloé erbij!

5

Verzorgende handcréme & body cream 

Voor mij is het hele jaar door een handcréme echt een must om bij me te hebben. Ik heb extreem last van droge handen en kan er dan ook echt niet zonder. Wanneer het weer anders wordt en de temperatuur zakt verander ik ook qua huidverzorging. Zo vraagt mij huid voor meer voedende en dikkere crème producten en heb ik liever altijd 2 producten bij mij de hand om mijn droge huid te verzorgen!

6Wat is voor jou een echte must essential voor de herfst?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

10 Reacties

 1. 12 oktober 2015 / 11:58

  Een zonnebril is inderdaad het hele jaar onmisbaar! Helemaal tijdens het autorijden… haha 🙂 Oh Velvet Teddy wil ik ook zo graag <3 en Mehr. Leuke lijst!

 2. 10 oktober 2015 / 09:51

  Wat een prachtige essentials heb je zeg! Hele mooie foto’s!

 3. 10 oktober 2015 / 09:10

  Fijne Essentials, een paraplu is inderdaad weer echt nodig. Ik neig in de herfst vooral naar de donkere lipsticks zoals MAC Rebel of MAC Diva!

 4. 10 oktober 2015 / 08:10

  Fijne essentials! Een paraplu is echt een must in ons landje inderdaad haha. Verder merk ik dat ik nu ook veel sneller naar warme lipsticks grijp, staat toch een stuk mooier met dit weer. Ook wordt mijn huid droger, dus een lekkere vettere body butter kan ook niet ontbreken!

 5. 10 oktober 2015 / 07:21

  Mac Faux en Mehr zijn bij mij favoriet..Velvet Tedde wil ik snel gaan aanschaffen, die had ik laatst geprobeerd en die was zoooo mooi..toch een andere gekozen.

 6. 10 oktober 2015 / 06:42

  Ik heb ook het hele jaar door een handcréme bij me, maar in de herfst heb ik zowel in mijn tas als bij mijn bed altijd een tube fijne, voedende handcreme staan. Het liefst de groene variant van Rituals, die is voor mij precies voedend genoeg.

 7. chucky1012
  10 oktober 2015 / 05:40

  Mooie producten om in de herfst te gebruiken.
  Een zonnebril is echt nodig.
  Met mooi weer.
  Prachtige parfum flacons.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram