Mijn eigen Scentchips samengesteld!

Mijn eigen Scentchips samengesteld!

Ik heb zo iets leuks ontdekt op het gebied van soy scents, je weet wel, die heerlijke geurenkaarsjes die je kunt laten smelten in een geur/oliebrander. Ik ben er echt dol op en helemaal in de wintermaanden is het heerlijk om een warme geur in je kamer te creëren. 

Ik laat vaak mijn neus zien in winkeltjes waar je lekker kunt kijken tussen de leuke interieur dingen. Zo ook gistermiddag in een nieuw klein winkeltje bij mij in de stad. Ze verkochten zulke leuke dingen en mijn ogen moesten alles zien en bij de kassa ontdekte ik zo iets leuk. Scentchips – Create Your own fragrance. Een enorme laden bak vol met allemaal mini soyscents. Het leken wel snoepjes! De bedoeling?, een bakje kopen en deze helemaal vullen met de geuren die jij lekker vind!

Ik ben meteen als een losgeslagen kip mijn bakje gaan vullen want ik wou echt alle geuren!

Ik heb geen idee welke geuren ik nou precies allemaal heb meegenomen, maar als ik een kleine gok moet wagen: Peer, Blossom, Sweet Pie, Green Tea, Patchouli, Musk, ik weet het nu al niet meer ummmmmmmm, Vanille, Ecalyptus, Raspberry, Honey en de rest zou ik echt niet meer weten. Ieder geval een bakje vol heerlijke geuren. Het is de bedoeling dat je een paar van de ‘chips’ in de brander doet zonder water. Ik heb overal 2 van genomen ik hoop dat dit genoeg is lekker lang de geur te ruiken. Mocht dat niet zo zijn, heb ik een goede reden om weer terug te gaan!

Het kleine bakje kost 3.95 EUR en een grote 5,95 EUR ik heb geen idee of dit al in meerdere winkels te doen is! Maar let goed op in van die gezellige woon winkeltjes met kaarsen ed.

Ben jij bekend met dit? Heb je thuis een geur/oliebrander?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram