Mijn eigen Peterselie tuintje van de HEMA!

Mijn eigen Peterselie tuintje van de HEMA!

hema1Kweeksetjes zijn altijd super leuk en ideaal om je eigen groenten en fruit te kweken op een makkelijke manier. Al een tijdje stond dit kweeksetje van de HEMA te wachten om gebruik te worden en vandaag terwijl de zon heerlijk scheen besloot ik het eindelijk is te gaan doen.

Het gaat om dit ronde gele doosje waar je je eigen peterselie in kunt verbouwen het hele jaar door. Hoe tof is dat?

hema2Op de verpakking staat makkelijk uitgelegd hoe je te werk moet gaan. In het doosje zelf zit alleen een blokje potgrond en de zaadjes, naast water en een mooi plekje bij het licht heb je dus niet nodig.

hema3Het is de bedoeling om 200ml water toe te voegen aan het blokje, als je dat hebt gedaan ontstaat er een stevige potgrond om je peterselie in te gaan verbouwen.

hema4Het potgrond zit in het bakje de zaadjes zitten erbij en nu wachten tot er iets gaat groeien. Ik ben zelf heel benieuwd of het iets gaat worden, het is namelijk zo leuk! Op de verpakking staat zelfs aangegeven dat de peterselie wel 20 cm groot kan worden! Het ziet er ieder geval nu al heel erg leuk uit. Zodra het iets geworden is laat ik het jullie weten!

hema5Naast de Peterselie verkoopt de HEMA ook  Mint, Dille en Basilicum!
Verkrijgbaar voor €1,75 per bakje.

Heb jij ervaring met een kweeksetje?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram