Mijn e.l.f aankoopjes!

Mijn e.l.f aankoopjes!

Een merk waar ik altijd ontzettend nieuwsgierig naar ben geweest is het merk e.l.f. Eyes lips face om precies te zijn. Een merk wat je alleen via internet kunt bestellen, heerlijk budget en ook nog is met een leuke uitstraling…

Ik kom niet wachten om een paar willekeurige producten te gaan kiezen om te kijken of dit leuke budget merk ook daadwerkelijk iets is. Vandaar dat ik 5 producten heb uitgezocht om te gaan proberen.

Allereerst 2 kwasten van e.l.f. 1 blending brush en een smudge brush. 2 kwasten die ik ontzettend handig vind in het maken van een ooglook en aangezien de prijs zeker de moeite waard vind om is te proberen.

5

6

Op het eerste gezicht zien ze er erg mooi uit, ik hou er wel van als kwasten wit zijn en ook de haren zijn zeker prima.

7

Links zie je de smudge brush nr 1825 en kost 1 EUR. Rechts zie je de Blending brush nr 1803 en kost ook 1 EUR. Allebei de kwasten hebben een goede beoordeling op de site, dus ben ik reuze benieuwd hoe ze mij gaan bevallen.

8

Nog een product waar ik benieuwd naar ben zijn de wenkbrauw stencils van het merk. Ik ben benieuwd of je met mijn onhandelbare wenkbrauwen ook makkelijk een stencil kunt gebruiken. Ik ga ermee aan de slag en daar komt een review over.

De prijs is ook weer heerlijk budget om te proberen, namelijk 1 EUR.

9

Ik ben een ontzettende liefhebber van lipstick daarom kon ik het niet laten er een van e.l.f te gaan proberen. Het is een Mineral Lipstick in de kleur nicely nude.

10

Ik vind de kleur er ontzettend mooi uitzien en ook de verpakking is zeker niet verkeerd! De lipticks zijn iets duurder dan de andere producten namelijk 5 EUR. Ook met dit product ga ik aan de slag en schrijf ik een review over.

11

Het laatste product trok direct mijn aandacht in de webshop namelijk de Highlighter/blush in de kleur Gotta Glow.

1

2

De highligter zit in een makkelijk doosje waar ook een spiegeltje in zit. Naast de Gotta Glow heb je nog meer prachtige blushes die ook om mijn aandacht vroegen en waar ik ook zeer benieuwd naar ben. Voor nu ga ik aan de slag met dit product die verkrijgbaar is voor 4 EUR in de webshop!

3

Hieronder zie je de swatch van de lipstick die ontzettend mooi is en de highlighter die een mooie shimmer heeft.

4

Zoals ik in het begin al zij, ik ben ontzettend benieuwd hoe mij de producten gaan bevallen. Ik ga er nu mee aan de slag en toevoegen aan mijn dagelijkse make-up om ze echt te gaan ervaren. Op het eerste gezicht ben ik reuze enthousiast dus dat is goed.

Via Facebook vroeg ik jullie mening en ervaring over e.l.f en wat mij opviel was dat de meningen ontzettend verschillend waren. Wel vinden we allemaal de verzendkosten een ontzettende nadeel. De producten zijn erg goedkoop maar de verzendkosten zijn aardig aan de hoge kant terwijl er ook producten zijn die makkelijk door de brievenbus kunnen. Kijk voor meer e.lf in de webshop!

Jullie zien meer over e.l.f snel op de site!

Wat vind jij van de producten die ik heb gekozen? Heb jij e.l.f producten?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram