Mijn dure mini wishlist!

Mijn dure mini wishlist!

Iedereen heeft er wel een, een wishlist. Een lijstje met prachtige producten die we allemaal heel graag zouden willen hebben, maar niet direct kunnen kopen.

Ook heb ik er weer een gemaakt met producten die nu helemaal niet direct nodig zijn, maar die ik wel graag zou willen hebben. Benieuwd? kijk dan snel verder…

Mijn dure make-up lijstje

wishmakeup

Het zijn maar 3 dingen alleen op de nagellak na zijn dit niet direct producten die ik direct nodig heb en daarom zou kopen omdat het gewoon weg wat kost. Nu heb ik allebei de naked palettes, maar toch wil ik heel graag ook de basic in mijn stash toevoegen. Hoe kan dat toch dat wij vrouwen altijd nog meer willen…

Mijn te dure lijstje

wishlist2

Al ontzettend lang wil een een iPad, nu komt het er niet van omdat ik steeds zelf andere dure uitgaves doe. Zo kocht ik pas een spiegelreflex camera en ja, dan moet de iPad toch echt weer even opzich wachten. Daarnaast ben ik een ontzettend Marc Jacobs Fan, naast mijn Marc Jacobs verzameling hoop ik heel graag op de nieuwe Daisy & het prachtige horloge!

6 dingen bij elkaar met vormen een enorm bedrag, het is een wishlist, dus dromen mag altijd en altijd handig om te gebruiken met sparen!

Wat staat er bovenaan jouw wishlist?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram