Mijn droomkeuken!

Mijn droomkeuken!

Voor mij is de keuken mijn favoriete plek in huis, het is een heerlijke ruime plek om lekker in te koken, te bakken maar ook om mijn s’ochtends mijn ontbijtjes te eten of lekker een kopje koffie te drinken!

Ik vond het dan ook bij de aanschaf en bouw van mijn keuken heel belangrijk dat het een comfortabele en leefbare plek werd waar genoeg ruimte is en waar je heerlijk wat tijd in komt doorbrengen.


Toen ik mijn keuken ging uitkiezen had ik natuurlijk een paar wensen. Een grote wens was een mega groot fornuis met een grote oven. Ik vind koken ontzettend leuk en bak ook graag lekkere dingen. Daarnaast vind ik keukens waarin een groot fornuis met oven staat altijd geweldig. Het was dus echt een droom van mij om ook zoiets te hebben. Dat is gelukt en elke dag kan ik er nog zo van genieten!


Genoeg werkruimte vind ik ook ontzettend belangrijk. Het ligt er natuurlijk maar net aan hoeveel ruimte je te besteden hebt voor een keuken maar ik had het geluk dat er een grote ruimte was om te vullen. Hierdoor heb ik veel oppervlakte om aan de slag te gaan en apparaten op kwijt te kunnen.


In mijn droomkeuken is nog een item die ik eigenlijk wel graag zou willen hebben en dat is een Quooker. In het begin was ik hier altijd wel een beetje sceptisch over maar nu ik het steeds vaker bij anderen tegenkom vind ik het ontzettend handig! Voor degene die niet weet wat een Quooker is, een Quooker is een kokend water kraan waarmee je in No-time dus kokend water kunt toveren en sinds kort ook zelfs bruisend water. Heel handig als je snel even water voor pasta wilt klaarmaken of een kopje thee wilt maken!


Mijn eyecather in de keuken is mijn KitchenAid. Dit is echt mijn grootste trots in de keuken en een apparaat die heel wat jaren hoog op mijn wishlist stond. Mijn ex vriend heeft mij deze een paar jaar geleden cadeau gedaan en nog steeds ben ik hier zo dankbaar voor. Ik heb een KitchenAid in de koperen versie dat natuurlijk blinkt in mijn keuken. Het is een apparaat waar je zonder moeite de beste deeg in kunt maken voor lekkere koekjes of bijvoorbeeld brood!


Wat ik ook erg belangrijk vind in mijn keuken en wat ervoor zorgt dat het echt een droomkeuken is, is een goed koffieapparaat waar ik lekkere cappuccino’s kan maken. Onder het werk even genieten van een kopje koffie geeft mij altijd een gelukt momentje!


Qua inrichting is mijn keuken net als mijn hele huis gestyled met allerlei items en planten. Zoals ik in het begin al zei vind ik het belangrijk dat het een heerlijke plek is om in door te brengen en door het gezellig te maken is dat zeker gelukt!


Heb jij iets wat niet in je keuken mag ontbreken?
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram