Mijn favorieten van HEMA!

Mijn favorieten van HEMA!

HEMA is een van die winkels die ik op een of andere manier altijd een soort van vergeet en dat is super stom want als ik dan even de tijd neem om er een kijkje te nemen dan ontdek ik zoveel leuke items. Ik liep er pas geleden even snel naar binnen en werd verrast door prachtige fluor roze diner kaarsen. Ik sprak gelijk af met mezelf dat ik snel even online ga kijken wat HEMA allemaal te bieden heeft.

En zo gezegd zo gedaan, ik ben online even wezen snuffelen tussen de decoratie en kwam een aantal items tegen die ik zeker met je wil delen. Benieuwd? Kijk snel verder!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8


Waar ik zelf super enthousiast van werd waren de prachtige kaarsen die HEMA in haar assortiment heeft zitten. De kleuren zijn lekker opvallend en je hebt ook nog verschillende kaarsen met van die twist erin. (nr. 1 & nr. 6). Nu kwam ik in de winkel alleen de standaard stomp kaarsen en diner kaarsen tegen, online zag ik ook hele toffe sets! Dit is ook weer zo’n item die heel leuk is om cadeau aan iemand te doen!

Waar ik ook compleet verbaasd van ben geraakt zijn de prachtige vazen die HEMA verkoopt. Ik zag online zoveel toffe varianten dat het echt de moeite waard is om even langs de HEMA te gaan als je nog een nieuwe vaas zoekt. Of je nu glas (nr.3) of keramiek (nr.4) zoekt, in verschillende kleuren kun je de mooiste exemplaren vinden voor een schappelijke prijs!

In het verleden heb ik bij HEMA wel eens kussenhoesje gekocht en ook nu zag ik weer hele leuke varianten. (nr.2 & nr.5). ik vind het leuk om eens in de zoveel tijd wat hoesjes te vervangen en dan is het ideaal om alleen maar het hoesjes te kopen en niet gelijk met binnenkussen erin en dat kan bij HEMA.

Ook op de serviesafdeling zag ik heel wat leuks voorbij komen. Mijn ogen vielen op de schattige glazen met bolletjes die in meerdere modellen verkrijgbaar zijn (nr.7) en het schattige kop en schotel in vorm van een bloem (nr.8) dit is toch geweldig om aan iemand cadeau te doen?


Wat vind jij van deze HEMA items?
Kom jij graag bij de HEMA?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram