Mijn favoriete decoratie van Leen Bakker!

Mijn favoriete decoratie van Leen Bakker!

Ik moet je eerlijk zeggen dat ik niet heel vaak bij de Leen Bakker kom en dat is eigenlijk best zonde. Ik ging namelijk even een blik werpen in de webshop van Leen Bakker en ik kwam er achter dat er ontzettend veel leuke items zijn.

Meestal als ik aan Leen Bakker denk, dan denk ik aan ‘oudbollig’, een winkel die al jaren hetzelfde verkoopt en achter loopt met de trends. Nou dat vergeet ik gelijk want in de webshop zag ik heel veel toffe items die helemaal hot zijn en ook nog is betaalbaar. Benieuwd naar mijn favorieten van Leen Bakker? Kijk mee!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7


Ik begin met de geweldige gouden boog spiegel (nr.1). Dit is echt een spiegel die ik niet 1 2 3 verwacht bij de Leen Bakker, maar wat een parel! Dit is toch een eye-catcher die je in je huid wilt hebben hangen? In de hal, in je kledingkamer of slaapkamer. Noem maar op, dit steelt de show in huis!

Nog 2 favorieten zijn de kunstwerken die ik bij Leen Bakker tegen kwam, namelijk schilderij (nr.2 & nr.3). Een tijdje geleden heb ik zo’n abstract schilderij gekocht maar helaas is die qua formaat en kleur niet helemaal naar wens. Ik heb hem overgespoten naar een andere kleur, maar dat was ook niet bepaald een succes. Ieder geval ben ik dus opzoek naar een nieuwe en mijn ogen vielen gelijk op deze 2 varianten. Heel tof!

Mandjes heb je nooit gezien als je het mij vraagt. Ik weet niet hoe het kan, maar ik verzin elke keer wel weer en reden om een nieuw mandje te kopen. Je hebt toch altijd wel weer iets wat erin kan en waar het handig voor kan dienen. De mandjes bij de Leen Bakker vielen ook op, deze is mijn favoriet van zeegras (nr.4) en in verschillende maten verkrijgbaar!

Als laatste nog een leuke wanddecoratie item die ik tegenkwam bij de Leen Bakker, namelijk deze terracotta variant met een zon erop (nr.6). Dit vind ik zo leuk om in huis of in de tuin te hebben hangen. Heel straalt rust uit maar geeft toch weer een leuk detail aan je inrichting. Het was ook wel tof geweest als het ook verkrijgbaar is als eetborden. Hier wil je toch je tafel mee dekken? Leen Bakker,’ Maak er servies van’!


Welk item is je favoriet van Leen Bakker?
Shop jij wel is bij de decoratie bij Leen Bakker?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram