Mijn dagelijkse verzorgingsproducten!

Mijn dagelijkse verzorgingsproducten!

Vrijwel iedere dag ben ik in de weer met make-up maar natuurlijk gebruik ik ook elke dag weer opnieuw een aantal verzorgingsproducten. Producten voor het reinigen van mijn huid, het verzorgen en schoonmaken van mijn tanden, een serum voor mijn wimpers en noem maar op. Het leek mij vandaag leuk om te laten zien welke producten dat precies zijn. Benieuwd? Kijk mee!


Philosophy Purity | Reiniging

Al heel wat jaren gebruik ik producten om mijn gezicht dagelijks mee te reinigen. Ik ben een groot fan van de producten van Clinique maar ook een groot favoriet merk is Philosophy. Hiervan vind ik de intense Purity reiniger echt een topproduct. Meer over de producten van Philosophy vind je in dit artikel.

Sisley | Verzorging 

Sisley is een favoriet merk van mij en niet alleen de make-up, ook de verzorgingsproducten vind ik ontzettend fijn. Ik ben een groot liefhebber van de Black Rose lijn en hiervan gebruik ik dagelijks de dagcreme. De creme is heel rijk maak trekt toch lekker snel in. De geur van subtiele rozen vind ik heerlijk. Dit is echt een cadeautje voor mijn huid.

Combray | Verzorging

Begin dit jaar heb ik voor het eerst kennis gemaakt met het luxe merk Combray en heb ik een mooie olie mogen ontvangen. Een potje gevuld met ware luxe kun je wel noemen en een product dat ik dan ook heel graag gebruik. Deze olie gebruik ik zowel s’ochtends als s’avonds en na gebruik krijgt mijn huid een directe boost. De olie is heel rijk en laat je huid stralen. Meer over de olie kun je vinden in dit artikel die ik erover heb gemaakt.

 

NUXE | Huile Prodigieuse | Huidverzorging

Een van de meeste populaire producten van NUXE is deze grote vierkante fles gevuld met een heerlijke olie. Ik ben al een aantal jaren bekend met dit product en nog steeds gebruik ik het graag. Na het douchen gebruik ik altijd de olie voor mijn lichaam en een beetje voor in mijn haar. De olie trekt lekker snel in en ruikt heel fijn neutraal. De fles heeft een spuit dop waardoor je heel makkelijk de olie kan doseren en dat maakt hem nog fijner om te gebruiken. Meer over de NUXE olie vind je in dit artikel.

Kruidvat Wimper serum | Extra 

Dit product behoort niet echt tot verzorging maar gebruik ik toch iedere dag. Vandaar dat ik hem er toch even heb bijgedaan. Het wimperserum van Kruidvat is een enorm populair product. Het is namelijk een serum waarbij je lange wimpers krijgt. Een hele tijd geleden ben ik voor het eerst ermee begonnen maar ook alweer snel mee gestopt omdat ik het gewoon weg vergat. Ik ben nu sinds 3 weken dit product weer dagelijks gaan gebruiken en voor het slapen breng ik het serum aan op mijn bovenste wimperrand. Ik heb veel goede en positieve resultaten gehoord en ik ben heel benieuwd of ik mij hier ook binnenkort bij kan aansluiten.

Sensodyne Pro Glasur | Tandverzorging

Qua tandpasta zit ik vrijwel altijd bij het merk Sensodyne en dit komt omdat ik altijd snel last heb van gevoelig tandvlees en dit merk werkt daar voor mij het beste voor. Sinds kort hebben ze een nieuwe variant die ook nog een whitening effect aan je tanden geeft en hier ben ik echt onder de indruk van geraakt. Hij heeft nog steeds de verzorging die die moet geven en daarnaast merkte ik de afgelopen tijd dat ik mijn tanden veel meer zag ‘stralen’ en dus witter leken. De tube is nu bijna op maar er komt zeker een nieuwe!

Simple Micellar water | Reiniging

Naast de Purity van Philosophy gebruik ik altijd als eerste stap om even snel mijn make-up af te halen de Micellar water van Simple. Ook dit is een merk dat vrij nieuw is en waar ik dit jaar ook heb kennis mee heb gemaakt. Ik ben erg onder de indruk van de producten omdat mijn huid hier goed op reageert en je make-up op een vriendelijke manier eraf gaat. Meer over Simple producten vind je hier.

Heb jij producten die je dagelijks weer opnieuw gebruik?

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

3 Reacties

  1. Kell
    28 december 2017 / 08:48

    Heerlijke producten gebruik je!

  2. 27 december 2017 / 12:00

    mooie en fijne producten 😀 ik wissel aardig vaak af met producten en heb ook het motto less is more :3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram