Mijn Charlotte Tilbury Wishlist!

Mijn Charlotte Tilbury Wishlist!

Zelf ben ik echt een grote liefhebber van luxe make-up merken. Ik geef graag wat meer uit aan producten die kwalitatief goed zijn en ook nog gehuld zitten in mooie verpakkingen. Een van die merken die ik heel graag gebruik is Charlotte Tilbury.

Mijn favoriete lippotlood en lipstick Pillowtalk gebruik ik al een hele lange tijd en koop ik ook geregeld opnieuw. Heerlijke producten om te dragen en perfect voor dagelijks gebruik. Maar ook de mascara Pillowtalk van Charlotte Tilbury bevalt mij ontzettend goed en vind ik aan aanrader. Maar er is meer. Charlotte Tilbury heeft nog meer prachtige producten en die laat ik geregeld in beauty artikelen voorbij komen, maar vandaag een wishlist bestaand uit alleen maar Charlotte Tilbury. Kijk mee!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8


De vloeibare blushes en highlighter van Charlotte Tilbury zie ik de laatste tijd ontzettend veel voorbij komen. Alleen al de verpakking is ideaal in gebruik om gemakkelijk het product aan te brengen. Ik ben hierdoor zelf ook super nieuwsgierig geworden en heb daarom ook zeker de blush (nr. 3) en highlighter (nr. 2) op Mijn Wishlist staan.

Ik gebruik al lange tijd de prachtige crème bronzer van Chanel en deze bevalt mij ontzettend goed. Nu heeft Charlotte Tilbury ook een in haar collectie (nr. 4) in de kleur Fair en ik denk dat deze perfect is voor het najaar als mijn huid weer wat lichter is en ik toch een beetje dat Sun-Kissed effect wil hebben.

Lip olie is helemaal hot en heb je tegenwoordig in heel veel kleurtjes bij heel veel merken. Ik ben heel benieuwd naar de Lip Oil Crystal Elixir (nr. 7) Een hele hap maar wel heel interessant om is te proberen. Hij lijkt mij ieder geval heel fijn!

Je hebt hem waarschijnlijk al vaker voorbij zien komen in wishlist artikelen bij mij, de Filmstar Bronze en Glow palette (nr. 6). Dit palette bestaat al een tijdje en is nog steeds een item die ik heel graag wil proberen. Het lijkt mij het perfecte palette om gemakkelijk ook mee te nemen onderweg om even snel je make-up een touch-up te geven. De producten heb ik al eens in De Bijenkorf geswatch en vooral de highlighter vond ik echt prachtig!


Wat vind jij van deze producten van Charlotte Tilbury?
Heb jij ervaring met de make-up van Charlotte Tilbury?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram