Mijn Body Splash stash!

Mijn Body Splash stash!

b1Een body splash is meer iets voor in de zomer maar ik gebruik het gewoon het hele jaar door. Ik heb er 4 in mijn stash die er naast een leuke uitstraling ook nog is heel lekker zijn en een goede vervanger van parfum…

Als ik ergens heen ga voor een afspraak of gewoon naar mijn vriend dan heb ik ook altijd een van deze body splash in mijn tas zitten. Ik vind het zelf namelijk ideaal en lekker! Vandaag wil ik je mijn stash laten zien van 4 body splash producten die ik gebruik!

B2H&M Shimmering Body Mist Heliotrope & Vanille

Vlak naar de zomer kocht ik bij de H&M deze mooie body splash met leuke glitters erin. Vooral de uitstraling gaf mij destijds de reden om hem mee te nemen ik kon hem namelijk niet ruiken in de winkel maar bij thuiskomst bleek de geur ook nog is heerlijk fris en zacht te zijn.

b3H&M Candy Pink

Deze body splash kreeg ik van mijn zus en ziet er natuurlijk uit als de PINK collectie van de Victoria’s Secret producten. Hij is onwijs zoet zoals de naam al aangeeft en wil je wat zomer gevoel creëren, dan is deze geur echt een goede optie.

b4H&M Green Haze

Ook deze splash komt net als bovenstaande ook van de H&M. Dit schattige bolletje zat in de kerst collectie van H&M en is naast groen ook verkrijgbaar in roze. Ik kocht de Green haze omdat ik de geur ongelofelijk lekker vond. Daarnaast is hij ook weer is heel erg schattig. Het is denk ik de meest gebruikte body splash van afgelopen maand.

b5Victoria’s Secret Such A Flirt

Dit is mijn 2de body splash van Victoria’s secret en opnieuw ben ik verkocht aan de heerlijke geuren melange. Dit is de geur starfruit en white orchid. De body producten van Victoria’s Secret zijn toch zeker mijn favorieten, de geuren blijven heerlijk lang aanwezig en zijn verkrijgbaar in zoveel lekkere combinaties. Zodra die op is komt er zeker weer een nieuwe met ook z’n heerlijke geur.

b1

b6Maak jij gebruik van een body splash?
Wat vind jij van deze producten?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram