Gesloten – Mijn bestelling bij Lucardi + Winactie!

Gesloten – Mijn bestelling bij Lucardi + Winactie!

Lucardi heb ik eigenlijk leren kennen door mijn zus. Zij heeft namelijk een aantal prachtige sieraden die afkomstig zijn uit deze webshop. 

Nu was ik zelf ook wel toe aan wat nieuwe sieraden en heb een bestelling geplaatst met een aantal leuke items. Daarnaast heb ik er nog iets bij besteld waarmee ik een van jullie blij ga maken. Kijk mee!

l3

Rosé plated muntarmband

Het eerste sieraad dat ik heb gekozen is een rosé gouden armband. Deze heb ik al is eerder gehad maar was veel te groot voor mijn pols. In de webshop vond ik een variant met meerdere schakeltjes en daardoor ideaal voor dunne polsen. Het armband is erg stijlvol en valt goed te combineren met mijn horloges van Daniel Wellington.

l4

Jet Set Addiction Horloge 

Het volgende item wat is een horloge van het merk Jet Set. Ik zag deze sterk afgeprijsd in de webshop staan en was eigenlijk opslag verliefd. Ik heb vrijwel altijd een horloge van Daniel Wellington om maar dit horloge is een goede afwisseling. Ik vind het baby blauw met rosé goud echt een perfecte combi. Hij is stoer en toch stijlvol!

l5

l6

Zilveren ring met rosé en zirkonia

Dan kwam ik ook nog een prachtige ring tegen en ook weer in rosé goud. De ring heeft een rosé goud laagje en zirkonia kristallen. Hij is wat uitbundig maar daarom ook zo leuk om af en toe te dragen. Ik vind hem erg mooi! l7

l10

WINACTIE

Speciaal om een van jullie ook blij te maken met een mooi sieraad heb ik nog een extra horloge uitgezocht om aan iemand te geven. Het gaat om een horloge van Regal Slimline Edition t.w.v.. €29,95 Dit is echt een horloge die ik zelf ook prachtig vind en daarom heb ik hem ook gekozen. Het is een horloge met rosé goud en wit en heel stijlvol! l8

Wat moet je doen om kans te maken:

Volg Fablouise op Bloglovin & like het bericht.
Like Fablouise op Facebook of Volg Fablouise op Twitter
Laat in de comments weten dat je meedoet
Reageer met een geldig e-mail adres
Meedoen kan tot 16 sept.

l9

l1

Ben je ook opzoek naar nieuwe sieraden? Dan raad ik je zeker aan om een kijkje te nemen bij Lucardi waar je trouwens nu een heleboel toffe aanbiedingen kunt vinden! 

Wat vind jij van mijn nieuwe sieraden?
Succes met meedoen aan de winactie!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

37 Reacties

 1. Rian
  16 september 2015 / 11:23

  Ik doe heel graag mee en vindt het leuk om je blog actief te volgen. Heel gaaf dat je dit mooie horloge weggeeft!

 2. LizR
  16 september 2015 / 10:55

  Ik maak graag kans op dit horloge!
  Wit met rose is idd een prachtige classy combi die zo goed als overal mee te combineren is! Leuk!!!

 3. Erik J.
  16 september 2015 / 10:35

  Mooie sieraden, vooral het Jet Set Addiction horloge! Zou ik willen winnen voor mn vriendin-lief, dus ik doe ook gewoon lekker mee! Volg volg volg gedaan: veel succes met de winactie 😀

 4. Hennie
  16 september 2015 / 10:33

  Super gaaf doe dolgraag mee.

 5. 15 september 2015 / 16:37

  ik doe mee!
  alles gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  twitter; zowiezo_

 6. Lise
  13 september 2015 / 15:52

  Wat leuk, ik vind het horloge echt prachtig! Ik doe dus heel graag mee 🙂

 7. sabrina
  10 september 2015 / 22:58

  Super leuke dingen heb je uitgekozen. En het horloge is helemaal mijn ding. Ik maak graag kans en volg je op bloglovin en Twitter. Ik heb het artikel geliked.

 8. 7 september 2015 / 12:08

  Wat een prachtige sieraden, ik ben ook helemaal gek op rose goud!
  Deze horloges van regal heb ik al vaak zien staan en wat blijven ze mooi, ik maak graag kans. 🙂
  Ik volg je via fb en twitter.
  En bloglovin + like.

  Fijne dag!

 9. Tessa
  7 september 2015 / 11:03

  Erg mooi! Ik doe maar al te graag mee hahah 🙂

 10. Anita H.
  6 september 2015 / 22:41

  Heel mooi horloge. Ik doe mee.

 11. Jana
  6 september 2015 / 20:36

  Wauw wat een mooie spulletjes, vind vooral de ring echt mooi. Hij schittert alle kanten op! Ik doe erg graag mee met de winactie, ik start op 14 september met een nieuwe job en zoek al erg lang naar een stijlvol maar mooi horloge. Fingers crossed!Ik volg je op alle sociale media @janaBeeckman en heb de winactie geliked 😉

 12. 6 september 2015 / 20:18

  Wat mooi allemaal, vooral die ring!

 13. 6 september 2015 / 20:01

  Wat een mooie dingen heb je gekocht zeg! Ik doe natuurlijk ook heel graag mee met de winactie. Ik volg je via Bloglovin’ & heb het bericht gesaved. Ook like ik je op Facebook 🙂

 14. Nynke B
  6 september 2015 / 18:48

  Wat leuk zeg, ik doe mee hoor.

 15. 6 september 2015 / 18:30

  Wat een mooi setje heb je uitgezocht zeg! Heel mooi zo bij elkaar! 🙂 Zelf ben ik ook dol op horloge’s hihi heb er zelf ook al veel maar leuke horloge’s heb je noooooit genoeg! Superleuk dat je dit weggeeft aan 1 van de lezers van je blog.. Ik maak graag een kansje! 🙂
  Groetjes ilsiee

 16. 6 september 2015 / 18:29

  Wauw super mooi horloge, ik doe graag mee! De items die je gekocht heb zijn pretty!

 17. 6 september 2015 / 16:45

  Heerlijk ik doe graag mee. Ik vind je horloge echt prachtig. Die kleur is echt heel erg mooi.

 18. Jolijn
  6 september 2015 / 12:54

  Wat een prachtige sieraden heb je gekocht! Ik vind het armbandje echt super leuk! Ook de horloge die je als winactie doet is super mooi, ik maak graag kans. Ik volg je hiervoor op alle genoemde social media. XX Jolijn

 19. 6 september 2015 / 11:28

  Wauw de armband vind ik echt heel erg mooi!

 20. Anoniem
  6 september 2015 / 11:27

  Wauw de armband vind ik echt heel erg mooi!

 21. 6 september 2015 / 10:58

  Ohhh, dat is een heel mooi horloge! Omdat ik het niet eerlijk vind om mee te dingen voor de winactie terwijl ik hier verder nog helemaal nooit geweest ben, zal ik niet meedoen. Wil wel even zeggen dat je super toffe dingen hebt gezocht en je toch ben gaan volgen want ik ben nieuwsgierig naar de rest van je content 🙂

 22. 6 september 2015 / 10:24

  Leuke dingetjes heb je gekocht, fijn om jezelf af en toe even te verwennen 😉 Goede smaak heb je! Maar dat wist ik eigenlijk wel al, want ik volg je op facebook, bloglovin en via de site. De horloge die je uitzocht is erg classy, ik zou hem graag matchen met mijn kledingkast 🙂

 23. 6 september 2015 / 09:32

  Wat een prachtige sieraden heb je gekocht, zeg. Ik vind de rosé gouden armband echt heel erg mooi! Lucardi is ook een van mijn favoriete juwelierswinkels. Ik kom er graag. Ik doe uiteraard graag mee met deze leuke winactie en maak graag een kansje! Ik heb het volgende gedaan:
  – Ik volgde je allang op Bloglovin’ en heb het bericht geliked
  – Ik volg je al op Facebook
  – Ik volg je al op Twitter met accountnaam @marisjie

  Nu maar vingers gekruist houden, hihi! Zo’n horloge ben ik nog naar op zoek en lijkt mij enorm leuk om te dragen! Je maakt trouwens altijd supermooie foto’s!
  liefs

 24. 6 september 2015 / 09:25

  Wauw, wauw, wauw! Wat een prachtige items! Ik ben helemaal verliefd op die blauwe horloge, hihi. Ik doe graag mee aan je winactie want ik heb nog niet zo’n mooi horloge. Ik volg je op bloglovin en op facebook. Liefs <3

 25. 6 september 2015 / 09:23

  Ik vind je horloge superleuk en diegene die je weggeeft doet mij wat denken aan DW. Daarom doe ik erg graag mee met je winactie. Ik heb je geliked op facebook en op bloglovin volgde ik je al

 26. 6 september 2015 / 09:08

  Wat een prachtige accesoires!
  Ik heb geen horloge en doe erg graag mee met deze leuke winactie!
  De horloge maakt een outfit compleet!
  Op al je soc.med.k. volg ik je al.
  Op bl. heb ik deze post ook geliked en save het ook.

  Bl: chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Fb: Ilovefashionandmakingpictures Ilfamp

  Em: dots_223@hotmail.com

  Fijne dag Xoxo

 27. sophie
  6 september 2015 / 09:08

  Ik doe mee met de winactie, wat een ontzettend mooi horloge! <3

 28. 6 september 2015 / 08:56

  Wat een leuke dingen heb je gekocht zeg!

 29. Debbie Faber
  6 september 2015 / 08:51

  Wat heb je mooie spulletjes uitgezocht! Ik ben zelf ook dol op horloges, het kan een outfit echt af maken met als andere sieraden. Ik krijg vaker te horen dat mensen het raar vinden dat ik meerdere horloges heb…nou, ik vind het raar dat zij bij elke outfit hetzelfde horloge dragen 😉
  Het mooie horloge van Regal zou zeker een mooie aanvulling zijn op mijn collectie, dus ik doe graag mee!

 30. 6 september 2015 / 08:46

  I’m in! Ik vind dit echt een prachtig horloge en ben wel toe aan een nieuw horloge, deze zou dan ook erg mooi zijn :-)! Ik volg je overal en heb je bericht gesaved! Ps als je op je Twitter linkje klikt, kom ik alsnog op je facebook account uit!

 31. Lisette Kleiweg
  6 september 2015 / 08:31

  Leuk zeg! Ik doe graag mee, volg je al overal.

 32. 6 september 2015 / 08:17

  Wat een mooie items! Ik doe heel graag mee!

 33. milou
  6 september 2015 / 08:16

  Wat een mooi horloge zeg! En ook jouw aankopen zien er prachtig uit!
  Ik doe graag mee:)

 34. Evelien DV
  6 september 2015 / 08:10

  Wat heb je mooie sieraden uitgezocht! Ik volg je op bloglovin, twitter en facebook en waag graag een kansje voor het mooie horloge;

 35. 6 september 2015 / 08:10

  leuke dingen heb je besteld! vooral die ring:) ik sla de winactie even over, want ik heb zelf al goede horloges:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram