Mijn Benefit Stash

Mijn Benefit Stash

benefit-stash

Benefit is een van mijn favoriete merken en dat komt vooral omdat de producten geweldig zijn en er ook nog is fantastisch uitzien… Een jaar geleden (nog maar) maakte ik kennis met dit merk en sinds dien ben ik er werkelijk verliefd op!

Ik heb niet een overdreven Benefit stash maar ik heb toch wel wat producten om aan jullie te laten zien. Waarschijnlijk heb je al een aantal gezien in een aparte review vandaar dat ik ze niet individueel laat zien,maar het leek mij leuk om een indruk te geven welke producten ik van Benefit heb. Kijk mee!

benefit-stash2

Een van mijn favoriete producten van Benefit is de Fake-up Concealer. Deze vind ik zo prettig werken omdat er een concealer en een balsem in zit en heel mooi effect geeft op mijn huid. Ik heb de 002 en de 001 in in mijn bezit zodat ik makkelijk kan afwisselen. Achter op de foto zie je mijn favoriete luchtje van dit moment, de Under My Spell Noelle van Benefit. Dit is z’n onwijs zachte verslavende geur dat ik hem het liefst iedere dag op doe.

benefit-stash3

Links op de foto hierboven zie je een van de beste producten van Benefit, de They’re Real mascara. Dit is bij vele een favoriet en ik geef ze groot gelijk want ik ben ook zeer tevreden met deze mascara. Ik gebruik hem op dit moment niet zoveel maar er zijn momenten dat ik hem een hele poos gebruik. Het is mijn 2 de flacon al! Ook zie je op deze foto de Fine ONE ONE dit is een Blush en higlighter stick van Benefit en dit is echt gewoon een plaatje om te hebben. Het is een heel handige stick die je makkelijk kunt gebruiken om je gezicht te laten stralen. Hierover komt nog een apart artikel op de site.

benefit-stash4

Verder heb ik nog 2 hele leuke lipglossjes van Benefit de Ultra Plush Lollibop en de Ultra Plush Hoola. Een wenkbrauw kitje Big Beautifull Eyes op de achtergrond, een prachtige oogschaduw, de creaseless cream uit de nieuwe collectie en de POREfessional van Benefit en ook deze is echt een favoriet. Dit product krijgt ook nog een apart artikel want fijn dat hij is. Het is een van de meeste verkochte producten van Benefit.

Dit waren alle producten uit mijn Benefit Stash, nu ben ik echt een liefhebber en heb nog een aantal palettes van het merk op mijn wishlist staan en ik hoop dat ik deze snel mag toevoegen. Helaas is Benefit niet meer te krijgen in de Sephora vanwege het sluiten van deze winkel, maar in diverse Douglas winkels is het merk wel te vinden waarbij je ook nog is veel informatie over het merk krijgt en een behandeling kan doen bij de Brow Bar wat ik begin dit voorjaar heb gedaan en waarbij ik echt zulke prachtige wenkbrauwen heb gekregen! Bekijk hier het verslag.

Heb jij producten van Benefit? Wat vind je van dit merk?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram