Mijn beautyproducten tijdens een dagje shoppen!

Mijn beautyproducten tijdens een dagje shoppen!

m1Een dagje shoppen komt regelmatig in mijn week voor. Ik vind het heerlijk om er even uit te gaan en winkeltjes bij langs te struinen opzoek naar leuke spulletjes!

Wanneer ik op pad ga neem ik altijd een klein make-up tasje mee waar ik wat spulletjes in kan doen die ik evt. nodig ga hebben en sinds ik een nieuw tasje heb van YSL heb ik goed gekeken wat handig is! Benieuwd wat ik meesleur? Kijk mee!

m2Mijn tasje is van YSL wat ik voor €2,50 heb kunnen scoren bij de Douglas, ik vind hem echt onwijs vet en lekker opvallend en passend voor de zomer. In het tasje zit ook nog is een heerlijke grote spiegel waardoor hij ideaal is voor onderweg.

Voor de rest neem ik mee:

Een blush van de Sephora in oud roze. Vlak voor de Sephora weg ging heb ik nog wat make-up kunnen inslaan. Waaronder deze blush die ik al 3 keer eerder heb opgemaakt. Hij is mooi!

Mini mascara van Chanel. Mini verpakkingen zijn altijd ideaal voor onderweg. Ik gebruik deze mini van Chanel wanneer mijn wimpers wel een oppepper kunnen gebruiken.

Twee mini kwasten van H&M. Weet je het nog? Tijdens de feestdagen verkocht H&M een aantal schattige make-up producten en tools, waaronder 3 mini kwasten. Twee daarvan neem ik mee voor onderweg. Een voor het aanbrengen van de blush en de ander voor oogschaduw.

Lipstick van Bourjois. Een lipstick wissel ik vaak af maar deze knal kleur van Bourjois blijf ik geweldig vinden en sleur ik vaak mee. Vaak heb ik los in mijn tas nog een paar lipproducten waaronder van MAC en essence.

INGLOT Freedom System. In mijn favorieten filmpje liet ik mijn palette van INGLOT zien maar ik heb nog een mini variant en deze is voor onderweg. Helaas is een kleurtje gevallen en bijna op (dat is het gevaar van make-up meesleuren) Het zijn mooie highlighters om mijn ogen en jukbenen te laten glimmen.

Kruidvat mini Eau de Toilet. Ik ben fan van de Kruidvat geuren en deze mini flacon voor in je tas in de geur Black Vanille is echt een aanrader. De geur is prettig en makkelijk in gebruik.

m3

m4Dit zijn mijn items die ik meeneem als ik een dagje de stad in ga. Ik vind het fijn om een blush bij mij te hebben om mijn wangen op te peppen als het nodig is en natuurlijk lipstick, dat kan echt niet ontbreken.

Welke beauty producten neem jij mee tijdens een dagje winkelen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram