Mijn Beauty/Lifestyle Wishlist!

Mijn Beauty/Lifestyle Wishlist!

De afgelopen tijd heb ik vrijwel geen make-up gekocht. Dit komt omdat ik druk bezig was met andere dingen zoals decoratie en meubels kopen voor mijn nieuwe woning. Nu is vrijwel alles af en begint het mij toch wel weer te kriebelen om lekker rond te snuffelen in de parfumerie.

Helemaal nu de nieuwe lentecollecties in de winkel verschijnen en ik echt een liefhebber ben van LE collectie. Ik heb ieder geval al een paar mooie producten op mijn wishlist staan die ik graag met jullie deel. Benieuwd? Kijk mee!

wishlist

Naast de make-up zit er ook een lifestyle product bij, namelijk een deurkaars van Diptyque. Ik vind de kaarsjes er altijd heel leuk uit zien (makkelijk zelf te maken trouwens) maar ik ben ook heel erg benieuwd naar de kwaliteit en de geuren. Ik heb voor mijn verjaardag een geurkaars van Jo Malone gekregen en daar ben ik helemaal dol op. Ben benieuwd of ik binnenkort ook een Diptyque kaars aanschaf, de prijs is namelijk echt niet leuk…

Mijn favoriete parfum is Black Opium van YSL en deze is bijna op. Tijd voor een nieuwe dus deze heerlijke geur staat ook op mijn wishlist. Helemaal leuk vind ik de vormgeving van het flesjes op dit moment, die heeft namelijk roze met zwarte glitters!

Een terugkerend item op mijn wishlist is de Filmstar Bronze & Glow van Charlotte Tilbury. Deze is al een aantal keren op mijn wishlist verschenen maar ik heb hem nog niet aangeschaft. De prijs is hoog maar ik blijf heel benieuwd naar die product waar iedereen enthousiast over is! Charlotte Tilbury wordt verkocht in de Bijenkorf en als ik er een keertje ben ga ik hem is bewonderen!

wishlist1

Wat staat erop jouw wishlist?

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

  1. Donna
    2 februari 2017 / 09:09

    Mooie producten op je wishlist <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram