Mijn Beauty Wishlist

Mijn Beauty Wishlist

wishAls beautylover vind ik het heerlijk om op zoek te gaan naar mooie nieuwe producten voor op mijn wishlisht. Producten die er prachtig uitzien, waar ik nieuwsgierig naar ben en favorieten. Iedere dag werp ik wel even een blik in een aantal beauty webshops!

Ik heb daarom ook een wishlist die iedere week wel weer voorzien is met nieuwe spullen waar ik heel erg benieuwd naar ben en die ik graag zou willen kopen.Benieuwd wat voor items er op dit moment opstaan? Kijk mee!

wish2

Ik vind het heerlijk om de producten in de winkels te bewonderen en te testen, maar wanneer ik dat heb gedaan shop ik toch het liefste online zonder dat ik opgejaagd wordt door een verkoper. Wat ik dan ook ontzettend fijn vind zijn de kortingscodes die je op internet kunt scoren, bijvoorbeeld bij kortingscodes.com daar kan je een hoop interessante kortingen vinden om je aankoop nog leuker te maken. Ook voor mijn beauty aankoopjes die ik doe bij de ICI Paris XL gebruik ik vaak een extra kortingscode die je kunt vinden bij Kortingscode.com. Super handig!

De producten uit deze wishlist zijn oa. verkrijgbaar bij Douglas, ICI Paris XL.

Wat heb jij op je wishlist staan?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram