Mijn beauty Wishlist!

Mijn beauty Wishlist!

Jawel, ik heb weer een wishlist gemaakt vol make-up producten. Ik ben de laatste tijd lekker bezig als het gaat om make-up, want ik ontdekt weer oude pareltjes waar ik heel enthousiast over ben en ik merk dat ik heel blij wordt van nieuwe LE collecties en noem maar op.

Tijd om daarom even een lijstje samen te stellen met make-uppies die ik wel heel graag in mijn stash wil hebben. Benieuwd? Kijk mee!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6


Het is al een wat oudere collectie van Dior, maar de blush uit de ‘Birds of feather’ collectie vind ik prachtig. Een warme oude roze blush kleur trekt al snel mijn aandacht, maar ook doordat het natuurljik een LE is, gaat mijn hartje nog sneller kloppen. Er zitten lichte shimmers in wat hem heel draagbaar maakt voor iedere dag.

Nr. 2 de Vitalumière Aqua van Chanel is mijn all time favoriet. Ik was hem eignelijk een beetje uit het oog verloren maar het is niet voor niks dat ik al 6 keer dit flesje heb gekocht. Voor mij is deze perfect omdat hij heel goed op te bouwen is. Wil je lichte dekking voor een neutrale look of juist wat heftiger, je kan alle kanten op. Ik heb deze ooit een keer helemaal qua tint laten opmeten met mijn huid en nr. 12 is echt perfect passend bij mijn eigen huidskleur. Toen ik dit artikel maakte kon ik ook niet laten gelijk weer een flesje van dit wonderspul te bestellen!

Ik heb best wat lipsticks in mijn stash zitten maar ik kwam er achter dat de ultieme rode kleur nog ontbreekt. Daar moet snel verandering in komen want ik vind rode lippen prachtig. Ik heb eerder wel eens van budget merken een rode lipstick gehad, maar het heeft vast een reden dat ik ze nu niet meer terug kan vinden. Mijn ogen zijn gevallen op de rode kleur van Chanel. Ik heb een aantal Chanel lipsticks en daar ben ik ontzettend tevreden over.

Maar als je mooie lipstick wilt dragen dan moeten je lippen er ook verzorgd uitzien. Ik ben heel erg benieuwd naar de lip olie van Charlotte Tilbury. Ik heb het al een paar keer voorbij zien komen en ik ben erg nieuwsgierig of het de prijs waard is. Ik gebruik nu een lip balm van Bobbi Brown waar ik heel fan van ben, al denk ik dat een lip olie nog fijner is!


Wat vind jij van deze make-up producten?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram