Mijn beauty tafel!

Mijn beauty tafel!

1Een van de plekken waar ik mijn zeker een aantal uren kan vermaken is mijn beauty tafel. Deze tafel staat in mijn slaapkamer en is helemaal ingericht met al mijn mooie beautyspullen en noem ik ook het mooiste plekje in huis.

Ik ben een echte beautytliefbhebber en vind het heerlijk om lekker te tutten met make-up spulletjes en om het netjes op te bergen. Ik heb al vaker mijn kaptafel in een artikel laten zien maar het is tijd voor een update van mijn hele setting. Kijk mee!

4

5

2

6

3

Ik krijg ontzettend vaak de vraag waar mijn kaptafel vandaan komt, maar deze heb ik z’n 3 jaar geleden gekocht bij de Formido bouwwinkel. Toen ik de kaptafel in de folder zag staan was het gelijk liefde op het eerste gezicht en ben ik hem dan ook direct gaan halen. Wat een pareltje!PicMonkey Collage

 Heb jij ook een beauty plekje in huis waar je helemaal dol op bent?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram