Mijn beauty favorieten!

Mijn beauty favorieten!

Het leek ,mij wel weer een leuk idee om mijn beauty favorieten met jullie te delen. Ik heb namelijk een aantal heerlijke producten die mij heel goed bevallen en die ik je ook zeker kan aanraden. Het zijn producten die ik bijna dagelijks gebruik en die ik ook zeker opnieuw ga aanschaffen zodra ze op zijn!

Het is een combi van een aantal make-up producten en verzorging. Benieuwd naar mijn beauty favorieten? Kijk snel mee!


  1. Magic Drop van Collistar – Ik heb de Magic Drops van Collistar al een aantal jaar in gebruik en het bevalt mij nog steeds ontzettend goed. Wanneer je wel even een subtiele tint kunt gebruiken dan is dit echt heerlijk spul. Wil je een echte brons look dan kan je het product opbouwen om het wat donkerder te krijgen, maar ik vind 1 laagje voldoende! Ik vind het altijd prettig om het s’avonds aan te brengen, dan heb ik s’ochtends al een mooi tintje!
  2. MAC STACK mascara – MAC heeft sinds kort een nieuwe mascara en ik ben fan. Er staat ook een uitgebreide review over deze mascara online, maar ik zal je kort vertellen dat deze mascara heel fijn in gebruik is. Je krijgt prachtige lange wimpers en je kunt hem prima opbouwen.
  3. Anastasia Brow Definer – Anastasia staat bekend om haar prachtige wenkbrauw producten en daar ben ik ook zeker erg fan van. Mijn wenkbrauwen zijn vol en dik en hebben eigenlijk niet zoveel aandacht nodig als het gaat om bijtekenen. Dit product van Anastasia gebruik ik graag omdat je toch heel precies kunt tekenen of kunt bijtekenen en het borsteltje erbij maakt dat het ook een heel fijn product is voor onderweg. De kleur die ik gebruik is Ebony wat heel goed matcht bij mijn donkere wenkies!
  4. Charlotte Tilbury Pillow Talk lipstick– Ik ben een groot liefhebber van lipstick en het liefst kleurtjes die elke dag kunnen. Pillow Talk van Charlotte Tilbury is zo’n lipstick die je nooit verveeld en ook perfect past bij iedere dag. Hij brengt mooi aan en blijft ook nog is heel goed zitten.
  5. MONDAY shampoo – Deze roze flessen heb je vast wel voorbij zien komen op Social media, ze zijn namelijk enorm populair nu ze in Nederland zijn. Ik heb ze ook gebruikt de afgelopen tijd en ik koop ze zeker opnieuw. Ik vind het een heerlijke shampoo en merk dat mijn haar er ook goed op reageert.
  6. The Ordinary – The Ordinary heeft sinds kort mijn hart gestolen. Ik ben ontzettend fan van de skincare van dit heerlijke betaalbare merk. Ik heb in totaal 3 flesjes in gebruik en een heerlijke crème en ik merk dat mijn huid nog nooit zo in top conditie is geweest. Zoek je ook nieuwe skincare? Dan raak ik je zeker aan om is naar een Douglas te gaan en je te laten adviseren over de producten van The Ordinary!

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6


Ben jij bekend met deze producten?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

  1. 5 augustus 2023 / 21:11

    Ik gebruik ook de magic drops en producten van the ordinary, echt top. Ik ga zeker jouw andere tips uitproberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram