Mijn Beauty favorieten van de Bijenkorf!

Mijn Beauty favorieten van de Bijenkorf!

Als beautylover vind ik het heerlijk om online en in de winkels te snuffelen naar nieuwe beautyproducten. Ik ben zelf een groot liefhebber van mooie luxe make-up merken en kan daarom altijd niet wachten tot er limited editions collecties verschijnen. Het is daarom echt een soort verslaving om regelmatig even de webshops in de gaten te houden en te zien wat voor prachtige producten er op dit moment te krijgen zijn. Zo doe ik dat ook regelmatig in de webshop van de Bijenkorf.

Natuurlijk is het veel leuker om in dit warenhuis lekker rond te snuffelen maar helaas zit die niet bij mij in de buurt dus doen we het maar gemakkelijk online. Ik heb weer een aantal prachtige items gevonden die ik graag met je wil delen en die je als het mij vraagt, regelrecht op je wishlist kunt zettend. Benieuwd? Kijk mee!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8


Allereerst wil ik je aandacht voor het prachtige LE palette van Bobbi Brown (nr. 3) Ik ben zelf ontzettend fan van Bobbi Brown en met een aantal prachtige items in mijn stash kan ik hier ook dagelijks van genieten. Mijn ogen zijn betoverd geraakt van dit prachtige nieuwe palette. Niet alleen de buitenkant is een pareltje om te zien, ook de binnenkant heeft een samenstelling van prachtige kleuren. Ik ben verliefd!

de blushes van PIXI (nr. 6) zijn ontzettend populair en wist je dat je deze ook bij de Bijenkorf kunt shoppen. Helaas kan de kleurtjes erg snel en moet je een beetje geluk hebben of je kleur er nog tussen zit. Dit is een super handige blush stick waarbij je heel gemakkelijk je blush aanbrengt met 1 beweging. Omdat ze zo ontzettend populair zijn ben ik zelf ook erg benieuwd of het wat voor mij is!

De Beauty Elixer van Caudalie (nr. 5) ken ik al en zet hem hier tussen omdat het echt een aanrader is. Het is een heerlijke verstuiver en de geur vind ik echt heerlijk. Ik gebruikte hem zowel op mijn huid als ik geen make-up droeg maar ook als spray over mijn make-up heen. Heerlijk!

Make-up liefhebber opgelet, Charlotte Tilbury heeft een LE collectie met Disney en verkoopt ook een heel mooie make-up tasje (nr. 4). Ik vind voor de kleur echt prachtig en dit zijn van die items die je gewoon wilt hebben.

Als laatste nog even de prachtige lipstick van Gucci (nr. 8). Er zijn ontzettend veel mooie kleuren verkrijgbaar maar mijn favoriet op dit moment is dit nude kleurtje. De lipstick zit verstopt in een prachtige huls en ik moet je zeggen dat alleen al de huls een reden voor mij is om deze te kopen. Wat een parel!


Wat vind jij van deze beauty items van de Bijenkorf?
Welke is je favoriet?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram