Mijn beauty essentials uit de badkamer!

Mijn beauty essentials uit de badkamer!

In mijn badkamer zijn een hoop heerlijke beauty/verzorgingsproducten te vinden maar er zijn er een paar die ik iedere dag weer met veel liefde gebruik. Deze producten kan ik dan ook met trots grote favorieten noemen en ook andere aanraden om is te proberen. Vandaag leuk het mij leuk om deze favorieten met jullie te delen.

Ik wissel vaak af met merken maar je zult ook producten zien die ik al veel vaker online heb gedeeld omdat ik ze nog steeds super graag gebruik en zeker opnieuw zou kopen. Benieuwd welke producten mijn grote favoriet zijn uit de badkamer? Kijk snel mee!


Clinique Moisture Surge 

Een van mijn favoriete crèmes voor iedere dag en vooral voor deze tijd van het jaar is de Clinique Surge Moisture. Ik kan geen een crème bedenken die zo romig en zacht is dan deze en als een soort wolkje op je huid verdwijnt. Ik heb ontzettend last van een droge huid doordat de verwarmingen hoog staan. Ieder ochtend is de huid rondom mijn ogen en voorhoofd echt super droog en het eerst wat ik dan gebruik is deze crème. Hij trekt super snel in en mijn huid raakt direct gehydrateerd.

Tony & Guy Drops

Voor mijn haar gebruik ik vrijwel amper producten. Haarlak, mouse of gel zie je mij vrijwel nooit gebruiken maar dit serum van Tony & Guy gebruik ik wel iedere dag. Het geeft mijn haar een mooie glans, het wordt er een stuk minder droog en pluizig door en nu het ook vaak super statisch is, werkt dit wondermiddeltje er ook goed tegen. Ik gebruik maar 1 pompje voor mijn hele haar en daar heb ik genoeg aan.

Clinique | Take the day off 

Clinique is verre weg mijn favoriet huidverzorgings merk en een van die producten die ik super fijn vind om dagelijks te gebruiken is deze make-up remover. Hij is nu bijna aan het opraken maar ik zal hem zeker opnieuw aanschaffen. Het is een remover waarbij heel gemakkelijk mij oogmake-up eraf gaat zonder rare geur of heftige reactie.

Sisley Black Rose Cream Mask

Dit maskertje van Sisley heb je al vaker op mijn blog voorbij zien komen en ook dit keer staat hij natuurlijk in dit lijstje. Mijn all time favoriet masker is namelijk deze Black Rose van Sisley. Sisley is natuurlijk een heerlijke luxe merk en ik ben er ook super zuinig mee, toch wil ik hem het liefst elke dag gebruiken omdat hij zo lekker is. Ik merk dat mijn huid na gebruik er echt van opknapt. De geur en de substantie vind ook erg prettig en ook al is die aardig prijzig, ik zal hem zeker opnieuw willen!

Sisley Black Rose Fushion Cream

Nog een product van Sisley die niet voor het eerst op mijn blog te zien is, is deze heerlijke dagcrème. Ook deze komt uit de heerlijke Black Rose lijn en is een pareltje voor mijn huid. Trekt lekker snel in en de geur is heerlijk. Ik gebruik hem iedere dag voor ik mijn make-up op doe.

Nivea Micellar Shampoo

Sinds kort heeft Nivea nieuwe shampoo producten op basis van Micellar. Ik heb de roze fles al goed gebruikt en ook deze groene fles is een favoriet. Ik vind ze fijn om mijn haren mee te wassen en vind daarnaast de geur ook erg prettig. In de shampoo zitten niet al te goede ingrediënten maar ik merk toch dat mijn haar hier goed op reageert en dat ik ze graag gebruik.

 


Heb jij nog favoriete badkamer beauty/verzorgingsproducten?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

4 Reacties

  1. 29 maart 2018 / 06:06

    Hele mooie producten, vooral Clinique is mijn favoriet ook.

  2. 28 maart 2018 / 14:53

    Interessante producten! Ik heb die haar drops van Toni&Guy ook thuis staan maar nog nooit gebruikt. Overigens, in de eerste zin van dat stukje mist het woordje ”haar” denk ik, er staat nu: voor mijn gebruik 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram