Mijn Bath and Body Works wishlist!

Mijn Bath and Body Works wishlist!

Je hebt het merk vast wel een keer voorbij zien komen, ‘Bath and Body Works’. Vroeger zag ik het ontzettend vaak in Amerikaanse Youtube video’s en shoplogs en vond ik het zo ontzettend jammer dat het merk niet in Nederland verkrijgbaar was. Maar tot voor kort zit er een Bath and Body Works ook gewoon in Nederland en kunnen we met onze geurkaarsen verslaving ook eindelijk in ons Kikkerlandje wegsmelten bij de heerlijke geuren.

Er is ook een online webshop waar je kunt bestellen en daar heb ik een aantal items gevonden die regelrecht op mijn wishlist komen. Ik ben namelijk zelf ongelofelijk dol op geurkaarsen dus ik ga zeker mijn slag slaan. Kijk mee!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9


Heb jij ervaring met Bath and Body Works?
Ben jij al in de winkel geweest?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram