Mijn Badkamer Stash!

Mijn Badkamer Stash!

Tijd voor een kijkje in mijn Badkamer stash, want die is de afgelopen maanden enorm gegroeid…

Vandaag laat ik zien welke producten ik op dit moment het meest gebruik. Ik hou van afwisseling qua geuren, daarom heb ik een verschillende geuren standaard in de douche liggen zodat ik elke keer een ander kan gebruiken, het ligt er maar net aan wat voor stemming ik ben en waar ik zin aan heb!

Allereerst mijn LUSH zeepjes, ik ben een verslaafde LUSH fan mag je wel zeggen want er zijn wat zepen doorheen gegaan de afgelopen tijd. Op dit moment heb ik nog een paar volle stukken en de rest zijn ook bijna op zijn eind.

Zo zie je de nieuwe North Pole zeep, de Candy Mountain van vorig jaar, een stukje Rockstar, nog een klein stukje Honey I washed the Kids en nog een paar heerlijke frisse, zoete, neutrale geuren. Heerlijk & hier word ik elke dag weer gelukkig van!

Verder gebruik ik heel af en toe het zeepje van The Body shop uit de chocolade lijn. Ik vind hem erg fijn maar het is ook zeker geen straf om hem gewoon ergens neer te leggen. De heerlijke geur van chocola verspreid door je badkamer, wie wil dat nou niet?

Heel af en toe gebruik ik een douchegel van Nina Richi, deze is erg lekker omdat hij heel fris en zoet tegelijk is.

En als 1 van mijn favoriete conditinoirs van dit moment is de Nourishing Oil Care van Dove. Een goede tip, deze kost bij het kruidvat zo’n 5 EUR bij de Action liggen ze nu ook voor ongeveer 1,50 EUR

Verder gebruik ik natuurlijk mijn favoriete lijn shampoos van J Beverly Hills. Zo gebruik ik op dit moment de Addbody en wanneer mijn haar echt een oppepper kan gebruiken de Control shampoo.

Verder gebruik ik tijdens het douchen 2 tools van The Body Shop, een Puf en een scrub gemaakt van melkpakken.

 

Wat voor producten gebruiken jullie op dit moment? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram