Mijn ‘all-time favorite’ huidverzorging!

Mijn ‘all-time favorite’ huidverzorging!

Over mijn huidverzorging kan ik eigenlijk wel 100 artikelen schrijven. Ik ben namelijk ontzettend fan en dol op de producten die ik heb ontdekt en die ik dagelijks weer gebruik.

Als er iets is waar ik niet over mag klagen is het wel de conditie van mijn huid, deze is namelijk ontzettend goed geworden sinds ik de juiste producten heb ontdekt. Vandaag wil ik je mijn ‘all time’ favorieten delen welke ik je zeker kan aanraden om is te proberen.  Benieuwd? Kijk mee!


h2

Clinique | Liquid Facial Soep Mild

Het eerste product wat ik met jullie wil delen is de reiniger van Clinique. Dit product heb ik ontdekt doordat ik een stappenplan van Clinique 3 jaar geleden ben gaan proberen. Sinds ik het stappenplan zorgvuldig iedere dag heb gebruikt is mijn huid ontzettend verbeterd en gezonder geworden. Ik ben vooral een groot fan van stap 1 en stap 2. Stap 1 is deze zeep die op een hele milde wijze je huid reinigt. Hij maakt mijn huid schoon zonder enige irritaties! h4

Clinique | Clarifying Lotion 

Het volgende product wat echt een must voor mij is in mijn huidverzorging is stap 2 van Clinique. Dit is een lotion om je huid te exfoliëren na het reinigen van de huid. Het zorgt ervoor dat het teveel aan talg, dode huidcellen en vuilrestjes weg worden gehaald. Ik merk dat dit product echt wonderen doet met mijn huid. Zodra de fles op is, koop ik gelijk een nieuwe. Ik gebruik de variant type 3, deze is voor de vette/gemende huid. Na gebruik voelt mijn huid glad, strak en heel schoon aan. Daarna is het wel fijn om een lekkere crème te gebruiken.

h3

L’Occitane | Cleansing Oil Shea

Een tijd geleden leerde ik de cleansing oil van L’Occitane kennen. Ik vind L’Occitane een super fijn merk maar ik had nog geen ervaring met de reinigers. Ik ging de Shea Butter cleansing oil gebruiken en ben onwijs tevreden. Ik had het niet zo met olie producten tot ik deze heb gebruikt en ik helemaal om ben. Hij reinigt super fijn, is heel zacht voor de huid en je haalt ieder stukje make-up (zelfs waterproof) er makkelijk mee weg. Ik heb hem de afgelopen tijd veel gebruik en hij is nu bijna op. Als ik bij een L’Occitane winkel ben haal ik zeker een nieuwe fles! Er staat over dit product een uitgebreide review!

h5

Philosophy | Purity

De laatste reiniger die ik je wil laten zien is de Purity van Philosophy. Dit product heb je vast wel een keertje voorbij zien komen of zelf gebruikt, het is namelijk een super merk en dit product is hartstikke fijn. Ook weer verwijdert hij heel gemakkelijk je make-up en hydrateert het je huid. Ik heb al een hoop flessen opgemaakt en ik blijf hem kopen en aanraden. Hij reinigt mijn huid super goed zonder dat het agressief is. Het enige nadeel van dit product vind ik de geur, deze is sterk en ik heb er s’ochtends moeite mee deze te gebruiken. Voor in de ochtend ga ik dan toch liever voor de reiniger van Clinique en s’avonds in combi met mijn VisaPure van Philips pak ik deze!

h6

L’Occitane | Gezichtscréme Shea

Als laatste heb ik nog een heerlijke crème waar ik dol op ben, deze is net als de Cleansing Oil van L’Occitane en bevat Shea. Ik breng dit product iedere ochtend aan als ik mijn huid heb gereinigd. Vervolgens wordt het goed opgenomen en voelt mijn huid heerlijk gehydrateerd zonder iets van een vettig laagje. Een extra pluspunt vind ik de geur aan dit product, het ruikt namelijk lekker zacht en vertrouwd en dat is fijn voor in de ochtend! Over dit product staat een uitgebreide review.

h7

Ben jij bekend met een van bovenstaande producten?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

13 Reacties

 1. 22 oktober 2015 / 08:08

  Wat een fijne producten! Ik gebruikte eerst ook veel van Clinique, maar nu alleen nog een oogcreme..

 2. 21 oktober 2015 / 16:10

  Prachtige producten. Ben nog steeds erg benieuwd naar de purity!

 3. 21 oktober 2015 / 13:16

  Fijne producten gebruik je. Ik ben heel erg benieuwd naar Clinique !

 4. 21 oktober 2015 / 12:56

  Ik ben vooral heel benieuwd naar Purity! Ik hoor er steeds zoveel goeds over.

 5. 21 oktober 2015 / 12:01

  Ik ben ook grk op gezichtsverzorging! Deze merken heb ik alleen nog nooit geprobeerd!

 6. 21 oktober 2015 / 11:26

  Ik hoor altijd veel over deze producten maar ik gebruik er niet echt een.. oeps!

 7. 21 oktober 2015 / 08:14

  Ik ben zelf ook helemaal fan van loccitane!

 8. 21 oktober 2015 / 07:59

  Wauw, ik wil ook die producten van Clinique eens proberen! Die lijken me ontzettend fijn werken, en op andere blogs las ik ook vaak goede reviews over die producten.

 9. 21 oktober 2015 / 07:54

  Wat een hoop heerlijke producten! Vooral Purity van Philosophy is een toppertje, deze wil ik ook snel weer eens aanschaffen! Naar de huidverzorgingsproducten van L’Occitane ben ik ook heel benieuwd, het klinkt in ieder geval heel fijn allemaal!

 10. 21 oktober 2015 / 07:45

  Ik gebruik ook producten van Clinique, super fijn!

 11. 21 oktober 2015 / 05:39

  Ik ken alle bovenstaande producten, maar ik gebruik er geen één. Sinds een paar weken heb ik wel de Clinique Take The Day Off, welke ik echt ideaal vind werken. Ik moet namelijk nog een fijne huidverzorgingsroutine krijgen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram