Mijn Action kussenhoesjes!

Mijn Action kussenhoesjes!

0In de afgelopen twee Action shoplogs kon je al zien dat ik bij de Action wat leuke kussenhoesjes had gekocht. Ik vind het ontzettend leuk om kussenhoesjes regelmatig te vervangen zodat je interieur een andere twist krijgt.

Nu ben ik niet van plan om enorme bedragen uit te geven aan leuke hoesjes maar dat is ook helemaal niet nodig als je bij de Action een kijkje komt nemen. Voor €2,- heb je namelijk al hele leuke varianten!

3

Alle kussenhoesjes die je hier in beeld ziet van de Action hebben mij €1,99 per stuk gekost. Ik heb gekozen voor wat opvallende kleuren met wat neutrale tinten. Van glimmend tot zacht stof en van stipjes tot barok! Leuk om met elkaar te combineren voor een gezellig geheel, maar ook apart zijn ze allemaal stuk voor stuk leuk!

2

Het gouden kussentje met pailletten komt niet van de Action maar heb ik een aantal maanden geleden voor €1,49 gekocht bij de Zeeman!

1

Bekijk hier mijn andere Action aankoopjes! 

Wat vind jij van mijn nieuwe hoesjes? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram