Mijn 5 meest beluisterde liedjes dit moment!

Mijn 5 meest beluisterde liedjes dit moment!

music

Muziek is heerlijk, waar je ook bent, hoelaat het ook is, muziek zorgt voor ontspanning, voor sfeer en voor een hoop andere dingen. Ik ben z’n type wanneer ik een nummer leuk vind hem wel 1000 keer achter elkaar ga draaien tot ik hem vanzelf niet meer leuk vind.

Heel typisch maar ik ben vast niet de enige toch? Maar goed, het leek mij wel weer een leuk idee om mijn meest beluisterde liedjes met jullie te delen. Benieuwd? Luister snel…

Lana Del Rey – Young and Beautiful (The Great Gatsby Version)

Lana Del Rey – Blue Jeans

Miley Cyrus – We Can’t Stop

Justin Timberlake – Mirrors

Katy Perry – Roar

 

Bron – Youtube

Eigenlijk bestaat deze hele lijst uit Lana Del Rey, ik vind haar en haar muziek namelijk geweldig en vervelen eigenlijk nooit. Toch heb ik wat andere nummers er tussen gezet die elke keer weer zorgen dat ik op repeat klik.

Wat is jouw favoriete nummer op dit moment? Welke luister jij non-stop?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram