Mijn 5 favoriete MAC lipsticks!

Mijn 5 favoriete MAC lipsticks!

Mijn lipsticks stash telt in totaal 15 lipsticks van MAC. Ik ben er een enorme fan van omdat ze heel fijn zitten en de kwaliteit gewoon erg goed is. 

Van die 15 zijn er zeker een paar die ik echt vrijwel nooit draag, dit komt omdat ze toch niet helemaal mooi staan of dat ik ze graag wou hebben omdat ze in een LE collectie zaten. 5 kleurtjes zijn ieder geval wel hele toppers en draag ik ontzettend veel, dit zijn dan ook echt mijn MAC favorieten. Benieuwd? Kijk mee!

PicMonkey Collageoo

mac1

De lipsticks van MAC heb je vast en zeker al een keertje gezien, het zijn lipsticks die verstopt zitten in zwarte hulzen. Er zijn onwijs veel kleurtjes verkrijgbaar en er zijn ook een hoop soorten. Zo heb je oa. lipsticks met een glansje, een matte finish of zelfs parelmoer glans. Ik heb ieder geval van alles wat maar toch vind ik de matte varianten het mooiste!

mac2

En dit zijn ze dan, de 5 kleuren die ik het liefst draag. Zoals je kunt zien zijn ze voornamelijk allemaal een beetje in dezelfde roze/nude tinten met als uitzondering de rode variant. mac3

Mijn 5 favoriete lipsticks zijn: (van links naar rechts)

 • MAC FAUX
 • MAC D FOR DANGER
 • MAC MEHR
 • MAC VELVET TEDDY
 • MAC HOT GOSSIP

Zoals je kunt zien is FAUX al behoorlijk aan het op raken, deze wil ik graag weer opnieuw aanschaffen zodra hij helemaal op is. Het is een kleurtje die elke dag kan. Ik gebruik hem heel liefst in combi met een lappotlood. D For Danger is mijn laatste aankoop geweest, deze kleur vind ik prachtig voor speciale momenten en voor de herfst straks.

mac4

Hieronder kun je de swatches van de lipsticks zijn aangebracht op mijn arm. Hot Gossip is de enige Cremesheen variant uit dit rijtje, de rest heeft een matte finish.

mac5

Hieronder het resultaat van de lipsticks aangebracht op mijn lippen:

macswatchesOp dit moment heb ik geen nieuwe kleur op het oog van MAC, eerst maar eens wat opmaken voor ik er een nieuwe bij haal. Maar je weet natuurlijk nooit welke LE collecties eraan komen,  mocht er een toffe verpakking bij zitten of een bijzondere samenwerking dat kan het nog wel eens zijn dat ik hem graag wil hebben. Maar voor nu ben ik tevreden met deze mooie tinten!

mac6

Heb jij een lipsticks van MAC?
Wat is je favoriete lipstick?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

14 Reacties

 1. 26 februari 2017 / 12:09

  Hele mooie kleuren allemaal! Ik heb Faux en Velvet Teddy ook. Faux staat mij echt totaal niet eigenlijk, maar jou juist wel! Ik ben meer van de wat bruinere tinten, zoals Velvet Teddy 🙂

 2. 27 augustus 2016 / 10:18

  Super leuk om dit te zien. Ik heb er op dit moment 10 en dat vind ik voorlopig wel even genoeg, maar er komen zometeen nog wat LE lipsticks aan waar ik wel heel nieuwsgierig naar ben.

 3. 21 augustus 2016 / 17:46

  Velvet Teddy word denk ik mijn volgende lipstick!

 4. 17 augustus 2016 / 19:00

  Stuk voor stuk zijn ze prachtig, ik heb Mehr en Velvet Teddy uit dit rijtje. Faux zou ik nog heel graag willen hebben, maar helaas was hij de laatste keer uitverkocht.

 5. 17 augustus 2016 / 12:35

  Hot gossip heb ik ook en die draag ik ook erg vaak 🙂

 6. 17 augustus 2016 / 12:35

  Oh wauw, wat een prachtige kleuren allemaal! Ik heb vorige week nog de Velvet Teddy geprobeerd bij de Douglas, maar helaas staat hij mij niet zo mooi. Ik heb dus uiteindelijk gekozen voor een ander kleurtje!

 7. 17 augustus 2016 / 09:48

  D For Danger heb ik zelf niet, maar de overige 4 kleuren draag ik zelf ook hèèl graag! <3 Wow wat heb je Faux al veel gebruikt. hihi. Leuk om te zien.

 8. 17 augustus 2016 / 08:41

  Ik wil Mehr nog eens hebben! Ze staan je echt super mooi 😀

 9. 17 augustus 2016 / 08:34

  Bij mij is Mehr ook echt groot favoriet. Nu staat Faux bovenaan mijn lijstje van MAC lipsticks!

 10. 17 augustus 2016 / 07:31

  Ik ben ook helemaal dol op de lipsticks van MAC! Je hebt een hoop mooie favorieten en ze staan je stuk voor stuk erg mooi <3 Ik heb toevallig deze week D for Danger voor mijn verjaardag gehad en ben zo benieuwd hoe die kleur mij gaat staan! Faux wil ik ook nog een keer aan mijn collectie toevoegen!

 11. 17 augustus 2016 / 05:39

  Wauw, leuk om je top 5 van favoriete kleuren lipsticks te zien van dit nr.1 merk dat wereldwijd zo bekend is.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram