Mijn 5 favoriete apps!

Mijn 5 favoriete apps!

0Sinds ik ook eindelijk in het bezit ben van een smartphone ben ik dagelijks in de appstore opzoek naar leuke apps. Nu leek het mij wel een leuk idee om mijn meest gebruikte en favoriete apps van dit moment te delen met jullie. 

Dit zijn apps naast de bekende, WhatsApp, Twitter en Instagram want ook ik gebruik deze maar zijn volgens mij bij de meeste van jullie wel bekend. Benieuwd welke apps erop mijn telefoon staan? Kijk mee!

QuotesTags

Deze app staat vol met mooie Quotes. Inspirerende teksten werken altijd positief en daarom altijd weer fijn om te lezen.

5Happy Fall

Happy Fall is een spelletje waar ik echt verslaafd aan ben. Het komt vooral door de uitstraling en de vrolijke geluidjes die dit simpele spel zo leuk maakt. Het is de bedoeling om de pudding zo snel mogelijk naar beneden te laten vallen. Onderweg zijn er wat obstakels die je moet ontwijken en letters die je moet verzamelen.

1Mega Jump

Naast Happy Fall vind ik het spelletje mega Jump helemaal geweldig. Ik doe altijd een wedstrijdje met mijn vriend wie het verste komt. Helaas staat hij altijd voor maar het blijft een leuke game. Het is de bedoeling om met muntjes zover mogelijk omhoog te komen.

3PicsArt

Naast Instagram vind ik PicsArt een erg fijne en mooie app om te gebruiken met het maken en bewerken van foto’s. Je hebt in deze app heel veel functies wat het zo leuk maakt. Je kunt ermee tekst invoegen en mooie effecten en stickers plaatsen.

2TextCutie

De naam alleen al is zo schattig, bij Textcutie is het mogelijk om je eigen Quotes te maken. Je kunt zelf achtergronden kiezen en lettertypes. Heel leuk om je eigen inspirerende afbeeldingen te maken.

4

Heb jij nog leuke apps die aan te raden zijn?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram