Mijn 4 favoriete The Body Shop spulletjes!

Mijn 4 favoriete The Body Shop spulletjes!

1

Ik heb maar weinig spulletjes van The Body Shop, maar de producten die ik ervan heb vind ik heerlijk en gebruik ik graag…

Eerder kocht ik best vaak bij The Body Shop, maar omdat ik veel andere fijne merken heb ontdekt is het wat minder geworden. Met kerst breng ik altijd wel snel een kijkje bij The Body Shop, ik vind namelijk de Kerst Limited Edition producten onwijs lekker. Op dit moment heb ik slechts 4 producten van het merk. 2 Heerlijke body butters, een lip balm en een van mijn favoriete body lotions.

Born Lippy – Lip balm Raspberry

Deze super schattige lip balm kocht mijn zus voor mij en ben je dol op mier zoete gloss/lipbalm dan is dit zeker een aanrader. Hij is onwijs zoet en lekker zacht voor op de lippen. 2Dreams Ulimited Body Lotion

Een van mijn favoriete geuren van The Body Shop. Deze body lotion is zo zacht van structuur en heeft echt een heerlijke dromerige geur. Ik ben er echt gek op!3Body Butter – Peach & Passion Fruit

The Body Shop staat natuurlijk bekend om haar heerlijke potten body butters. Nu is mijn aller aller favoriete body butter met Shea waarvan ik al 2 potten heb leeg gemaakt. Laatst was het tijd voor wat anders en kocht ik 2 fruitige butters namelijk, perzik en passie fruit. Allebei heerlijk en de geuren komen zo goed overeen met het echte fruit. Allebei heerlijk voor mijn huid en het zijn van die potten die maar niet op gaan dus ook nog is zuinig in gebruik. 4Een kleine stash maar daar ben ik juist blij om, zo maak ik de producten goed op en is het alleen maar weer leuker om straks iets nieuws aan te schaffen wanneer het echt op is.

Ben jij fan van The Body shop? Wat is je favoriete TBS product?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram