Mijn 4 favoriete MAC lipsticks!

Mijn 4 favoriete MAC lipsticks!

m0

MAC is het merk waar ik het liefst mijn lipsticks van koop. Ik vind de kwaliteit top, de kleuren zijn mooi en het resultaat op mijn lippen vind ik altijd verbluffend goed.

Ik heb in totaal 10 lipsticks in mijn collectie waarvan 4 echt mijn lievelingetjes zijn. Die 4 kleuren laat ik je vandaag zien. Dus ben je benieuwd naar mijn favoriet kleuren en ben jezelf opzoek naar een nieuwe kleur. Kijk dan zeker mee!

m1

m3

Mijn 4 favorieten zijn:

Pink Plaid
Pink Plaid is een matte lipsticks en ook de eerste matte kleur die ik kocht. Ik was direct verkocht door de warme zachte roze die eraf kwam. De lipstick heb ik al een tijdje en begint aardig op te raken. Ik heb hem al zoveel gebruikt en zal hem zeker weer opnieuw aanschaffen.

FAUX
Faux is een hele populaire lipstick kleur van MAC door Kylie Jenner. Het is waarmee oud bruin/roze kleur die vrijwel iedereen mooi staat. Hij is heel natuurlijk en kan heel goed bij dagelijkse looks. Ik ben heel blij dat ik deze kleur na lang wachten eindelijk heb. Faux is Satin.

Hot Gossip
Hot Gossip is mijn laatste MAC aankoop en vind ik ook prachtig. Het is een kleur die ik ontdekte in de MAC Store en die ik al snel heel mooi vond. Het is een Cremesheen lipstick en voelt heel fijn aan de op de lippen. De kleur is een combi van paars en bruin en is heel erg mooi.

Please Me
Mijn tweede lipstick die ik kocht was Please Me, ook deze lipstick is Matte en lijkt heel erg op Pink Plaid. Net als Pink Plaid heb ik deze ook erg veel gedragen en als die op is zal ik hem zeker opnieuw kopen. Het is een bekende warme roze tint die ook bij dagelijkse looks erg mooi staat.

m2

Hieronder alle swatches van de kleuren:

m4

Hieronder het resultaat van de kleuren op mijn lippen:

mac

m1

Heb jij een MAC lipsticks in je stash?
Wat is je favoriet? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram