Mijn 3 meest gedragen lipsticks!

Mijn 3 meest gedragen lipsticks!

Een van de make-up stukken die ik elke dag draag is een lipstick. Of ik nu de deur uit ga of niet, een lipstick vind ik altijd een feestje om te dragen. Ik heb best wat lipsticks in mijn stash maar er zijn er toch 3 die eruit springen en die ik het meest draag. Deze 3 wil ik graag met je delen.

2 lispticks zijn van Chanel dus vrij prijzig en eentje is van Etos die super betaalbaar is en waar ik echt heel enthousiast over ben. Kijk snel mee!CHANEL – Rouge Allure velvet 47 – L’Amoureuse

CHANEL Behoort tot mijn favoriete make-up merken. Ik vind het merk prachtige items hebben maar ook over de kwaliteit ben ik ontzettend te spreken. Ik heb L’Amoureuse al een tijdje in mijn collectie en hij begint ook aardig op te raken. Het is een warm berry kleurtje die altijd heerlijk fris staat om te dragen. Hij blijft ontzettend goed zitten qua kleur en droogt de lippen niet uit. Ook voor de aankomende herfst is dit weer eentje die ik wil op zal doen. Paars/roze tinten vind ik dan erg mooi om te dragen.

Etos – Color care lisptick – Kylie’s Fav

Een tijdje geleden alweer kocht mijn moeder bij de Etos deze lipstick. Zelf was ik niet echt aan het kijken tussen de lipsticks maar mijn moeder rekende dit pareltje af. Een paar dagen later kwam ze bij mij of is deze kleur wou hebben want ze vond hem zelf toch wat te veel neigen naar het bruin. Ik ging hem toen even proberen en was gelijk enthousiast. De kleur is inderdaad vrij nude en neigt naar bruin maar hij is ontzettend mooi op te bouwen. Het is echt een kleurtje die je dagelijks kunt dragen waarbij je toch een neutrale look creëert. Daarnaast vind ik de lipstick heel fijn om te dragen omdat hij lekker vet is!

CHANEL – Rouge Allure 807 – Rouge Delicieux

Ik denk wel dat dit de lipstick is die bij mij het snelste opgaat. Dit kleurtje van CHANEL ‘Rouge Delicieux’ is er ook een die gewoon elke dag kan. Hij is warm roze/rood van kleur en ook erg mooi op te bouwen. Bij eentje laagje zien je lippen er al vol en gezond uit. Hij draagt zowel casual als chique en voelt heerlijk op de lippen. Als er 1 lipstick is ie ik zou aanrader die je in je stash moet hebben, dan is dat deze!Heb jij een favoriete lipstick?
Wat vind je van deze kleurtjes?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram