Mijn 3 favoriete Matte MAC lispticks!

Mijn 3 favoriete Matte MAC lispticks!

maclipsticks2Als er een merk is waar ik graag mijn lipsticks koop dan is het wel de MAC Store. Ik vind het merk geweldig, de kwaliteit is top, er is ontzettend veel keuze en je hebt er lang plezier mee!

Mijn eerste MAC lipstick die ik kocht was een Cremesheen in de kleur Speed Dial. Een mooie roze kleur die ik met veel liefde heb gedragen. Helaas toen ik 3 jaar geleden in Parijs was met 40+ graden was de lipstick op een of andere manier heel zacht geworden en afgebroken. Zo erg dat hij niet meer viel te maken. Ontzettend jammer maar dat gaf mij wel een reden om een nieuwe te halen. Op dit moment heb ik aardig van MAC lipsticks maar gaat mijn voorkeur steeds uit naar matte kleuren. Er zijn er drie die echt mijn favoriet zijn en die laat ik je graag zien.

Pink Plaid

Pink Plaid was een kleurtje die ik heel graag wou hebben en kocht toen Speed Dial kapot ging. Het is een matte lipstick in een hele lichte zacht roze tint. Ik vind hem prachtig en draag hem graag. Hij past bijna overal goed bij en voelt altijd heel aan. Als deze ooit op raakt koop ik hem zeker opnieuw. (Let niet op de oude foto haha)

pinkplaidPlease Me

Toen ik Pink Plaid nog maar net had kocht ik alweer een nieuwe namelijk, Please Me. Ook een matte lipstick die heel populair is en aardig lijkt op Pink Plaid. Zelfde geld voor deze lipstick dat ik hem graag draag en als die op is ik hem zeker opnieuw koop. Ik heb ook een hele goede dupe gevonden van een essence lipstick die er super goed op lijkt. Bekijk de dupe hier.

pleasemeFlat Out Fabulous

Flat out fabulous is lipstick die ik in de zomer kocht. Dit keer is het een mooie matte donker paarse kleur die ik eigenlijk kocht voor het najaar. Ik had nog niet eerder een echte paarse lipstick gehad maar toen ik in de winkel zag hoe mooi die was kon ik hem niet laten liggen. Als ik deze kleur opheb krijg ik er veel complimenten over maar ik vind hem meer voor het najaar en winter!

flatout

Natuurlijk heb ik nog een paar op mijn wishlist staan die ik hoop snel te kopen. Ik wil vooral graag een mooie nude tint en nog een knallende rood, natuurlijk in mat.

Honey Love – een zachte nude tint.
Ruby Woo – een knallende rood tint.
Velvet Tedy – een bruine/nude tint. Taupe – een licht bruine tint.

Heb jij een favoriete MAC lipstick?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram